LISAGRUPP! Juuretisega leivad ja saiad – 17. ja 18. mai

Kell: 14:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Kas soovid oma kodus nautida värskelt küpsetatud leiva ja saia hõrku lõhna?

See kahepäevane praktiline koolitus on ideaalne neile, kes soovivad sukelduda leivateo traditsioonidesse ja õppida valmistama erinevaid maitsvaid juuretisega küpsetisi, alates klassikalistest leibadest kuni tänapäevaste lahendusteni.

 

Kellele sobib koolitus?

Koolitus on mõeldud igale huvilisele, olgu sa täiesti algaja või juba kogenud pagar. Sobib neile, kes soovivad:

  • Õppida uusi oskusi, et kodus maitsvaid küpsetisi valmistada.
  • Sukelduda sügavamale leivaküpsetamise kunstis.
  • Nautida praktilist tegevust koos inspireerivas õhkkonnas.
Kuna juuretisega toodete valmistamine vajab aega, siis koolitus on kahepäevane. Esimese päeva kestus 14:00-20.00 ja teise päeva kestus 9.15-16.00!
Sa ei pea kaasa võtma mitte midagi! Kõik vajalikud materjalid, töövahendid, põlled, pakendid on meie poolt. Koolituse hind sisaldab ka esimesel õhtul näksimist ja teisel päeval kerget lõunasööki.

109,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

Juuretise saladused ja hooldus:

  • Mis on juuretis ja kuidas see töötab?
  • Juuretise valmistamine nullist: samm-sammuline juhend.
  • Juuretise “elushoidmine” ja paljundamine igapäevaseks kasutamiseks.

Eeltainaste ja juuretiste liigid:

  • Rukki- ja nisutainaste eripärad ning kasutusvõimalused.
  • Eeltainaste roll maitse, tekstuuri ja säilivuse tagamisel.

Tainaste valmistamine ja vormimine:

  • Rukkitaina ja nisutaina segamine, kergitamine ja töötlemine.
  • Vormimise tehnikad: klassikalised vormid ja loomingulised lahendused.

Küpsetamise kunsti valdamine:

  • Ideaalne küpsetustemperatuur ja -aeg eri toodetele.
  • Praktilised nõuanded ahju kasutamiseks.

 

Koolitusel valmistame: 

Klassikaline seemnetega rukkileib

Borodino (Koriandri) rukkileib

Rukkisegaleib

Koorikleib

Peenleib

Juuretisega klassikaline hapusai

Juuretisega kõrvitsasepik

Juuretisega piimabatoon

Õlleleib

Juuretise krõpsud

 

Tutvu koolituse õppekavaga siit.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Lilija Suburg

Lilija Suburg on eelkõige suure kirega pagar. Ta on Tartu Kutsehariduskeskuse pagar-kondiitri eriala kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. 2021 aastal valiti Lilija Tartu linna Aasta Õpetajaks ning oli ka Eesti Vabariigi Aasta Õpetaja finalist.
Sarnased tooted
LISAGRUPP! Juuretisega leivad ja saiad - 17. ja 18. maiLISAGRUPP! Juuretisega leivad ja saiad – 17. ja 18. mai
109,00 

Availability: Laos

Scroll to Top