Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

vabas õhkkonnas nauditav tegevus

Kooskokkamine

nauditav ajaveetmine seltskonnaga

Soovid tulla oma pere, sõprade, töökaaslastega või klientidega koos kokkama? Või hoopis tähistama tüdrukute õhtut või sünnipäeva?
 
Meie juures saab korraldada magusaid kooskokkamise üritusi. Iga osaleja saab ürituselt kaasa karbikese enda tehtud maiustusega.

Oma seltskonnaga kokkamine on parim viis

kogeda uut ja suhelda vabamalt

ühised hetked, mis tugevdavad sidemeid

Sünnipäev, meeskonnakoolitus, klientide tänuüritus vms umbes 1,5 – 4 tundi valitud teemal.
 
Kõik üritused sobivad ka täiesti algajale ning ei eelda mingeid eelnevaid teadmisi.
 
Kooskokkamise hinnad 1,5 – 2 h üritusel:
4-6 inimest: 72 EUR/osaleja
7-10 inimest: 67 EUR/osaleja
10+ inimest (maksimaalselt 20 inimest): 58 EUR/osaleja
 
Kooskokkamise hinnad 2 – 4 h üritusel:
4-6 inimest: 80 EUR/osaleja
7-10 inimest: 75 EUR/osaleja
10+ inimest (maksimaalselt 20 inimest): 65 EUR/osaleja
 
Hinnad sisaldavad käibemaksu.
 
Hinda kuulub: kooskokkamine, tervitusmull, juustu- ja puuviljavaagen.
 
Lisatasu eest võimalik tellida toitlustus. 
Kooskokkamise teemade valik

Šokolaadi-pähklikreemid

Praktilises töötoas teeme koos karamelli, röstime ja puhastame pähklid ning valmistame neist eraldi tooteid. Nii puhast pähklipastat, pähklipralineed, aga ka maitsvat pähkli-šokolaadikreemi. Määri kreemi saiale või pannkoogile, sega hommikupudru sisse või söö otse purgist. Imeline! Töötuba kestab 1,5-2h.
magus

Šokolaaditahvlite meisterdamine

Tempereerime koos šokolaadi ja valmistame sellest erinevaid põnevaid šokolaaditahvleid - kombineerime kvaliteetšokolaade ja puistame tagumisele küljele pähkleid, kuivatatud puuvilju-marju ja muudki põnevat! Igaüks valmistab endale täpselt sellise tahvli nagu soovib! Töötuba kestab 1,5-2h.
magus

Käsitöökommid

Tahad teada, kuidas valmib üks tõeliselt hea komm - naturaalsest toorainest, parima šokolaadi ja samas koduste vahenditega? Praktilisest käsitöökommide töötoas saad teada ja ise kommid meisterdada. Loomulikult saab kõik tehtud kommid kenas pakendis kaasa. Töötuba kestab 1,5-2h.
magus

Tassikoogid

Trendikad tassikoogid on võitnud pea kõigi laste ja paljude täiskasvanute südamed! Lihtsatest muffinitest saavad täidise lisamisel ja kreemiga kaunistamisel imelised koogikesed, mis ei jäta kedagi külmaks. Koolitusel valmistame mitu erinevat tassikooki, põnevate täidiste ja kattekreemidega. Töötuba kestab 3h.
Magus

Profitroolid

Profitroolide koolitusel valmistame erinevaid põnevate täidistega krõbeda kattega profitroole ehk puffe. Imelised profitroolidmeeldivad nii lastele, aga sobivad väga hästi ka täiskasvanute pidulaudadele. Lisaks on neid lihtne teha, mugav serveerida ja hea näpuvahelt süüa! Töötuba kestab 3h.
magus

Makroonid

Populaarne makroonikoolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad selgeks õppida makroonide tegemise, et edaspidi kodus neid edukalt valmistada. Kursus sobib nii algajatele kui ka neile, kes on makroonitegu juba iseseisvalt harjutanud. Vastuse leiavad kõik makroonialased küsimused ja edaspidiseks katsetamiseks saab kaasa rohkelt nippe ja õpetussõnu. Töötuba kestab 3,5 h.
magus

Ekleerid

See koolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad valmistada perfektse välimusega ja imelise maitsega ekleere. Värskelt küpsetatud krõbe ja naturaalsest toorainest tehtud täidisega küpsetis teeb silmad ette kõikidele poodides leitavatele ekleeridele. Maitseelamus on garanteeritud! Töötuba kestab 3-4h.
Magus

Rullbiskviidid

Teadagi on üks hea rullbiskviit mahlakas ja maitseküllane! Aga kuidas teda ikkagi ilusasti kokku panna ja põnevalt kaunistada? Millega immutada? Mis huvitavate täidistega tooteid saaks klassikalise kohupiimarulli asemel teha? Need ja paljudki teised küsimused saavad vastuse rullbiskviitide töötoas. Töötuba kestab 3-4h.
magus

Tartletid

Mure liivatainas, krõbedad täidised, suus sulavad kreemid, maitseküllased tarretised, põnevad vahud. See kõik ootab tartlettide tööatoas osalejaid. Teeme valmis vähemalt 3 erinevat tartletti. Töötuba kestab 4h.
magus

Trühvlid, lõikekommid ja käsitöökommid

Praktilisest käsitöökommide töötoas saad valmistada põnevaid maiustusi - nii trühvleid, lõikekomme kui ka vormides tehtud komme. Kokku saavad luksuslikud kinkekarbid, mida saad uhkusega koju viia ja kinkida. Töötuba kestab 3-4h.
magus

Sushi

Praktilises töötoas valmistame ette riisi, keedame ning maitsestame, nii pliidil kui ka riisikeetjaga. Rullime nori väljaspool rulli ja riis väljas, nori sees rulli. Tooraine hulgas on üle 20 erineva maitse, mida omavahel kombineerida. Valik on tõeliselt rikkalik! Töötoa lõpus sööme tehtud sushisid. Töötuba kestab 3h.
soolane

Värvilised pelmeenid

Vii oma pelmeenide valmistamise oskused kõrgemale tasemele! Töötoas valmistame erikujulisi, erivärvilisi ja erinevate rahvuste pelmeene, vareenikuid, hinkale. Kõiki tooted maitseme kohapeal ja jääb üle ka ! Töötuba kestab 3-4h.
soolane

Suupisted

See töötuba on mõeldud kõigile huvilistele, kes soovivad õppida, kuidas valmistada maitsvaid ja ilusaid suupisteid, mis kaunistavad lauda ning paitavad maitsemeeli. Töötoas saab erinevaid nippe ja nõuandeid, kuidas valmistada suurepäraseid suupisteid! Töötuba kestab 2-3h.
Soolane

Fresh pasta like in Southern Italy

Preparation of the dough and “hand cutting” of the “Pappardelle”. Cooking pasta and preparing two different sauces, therefore two dishes: “Genovese pesto” and “Vegan ragù”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane

Italian fusion menu nr 2

Preparation of a three-course menu. For starters hummus with beetroot. Risotto mushrooms and truffle cream for the main course. Vegan "Tiramisù" for dessert. + Italian classic cocktail “Americano”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane

Italian fusion menu nr 1

Preparation of a three-course menu. Firstly, “Datterino tomato gazpacho” - traditional cold soup with soft mozzarella and crunchy “Parmesan tuile” on top. Secondly, lasagna with vegan ragu. For the dessert, vegan “Tiramisu”. + Italian cocktail “Pirlo”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane

Italian fusion menu nr 3

Preparation of a three-course menu. Sicilian “Caponata” for the starters. Pasta “Linguine” in cashew cream and nori seaweed for the main course. Vegan "Tiramisù" for the desert. + Italian cocktail “Milano Torino”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane
Kooskokkamise teemade valik

Šokolaadi-pähklikreemid

Praktilises töötoas teeme koos karamelli, röstime ja puhastame pähklid ning valmistame neist eraldi tooteid. Nii puhast pähklipastat, pähklipralineed, aga ka maitsvat pähkli-šokolaadikreemi. Määri kreemi saiale või pannkoogile, sega hommikupudru sisse või söö otse purgist. Imeline! Töötuba kestab 1,5-2h.
magus

Šokolaaditahvlite meisterdamine

Tempereerime koos šokolaadi ja valmistame sellest erinevaid põnevaid šokolaaditahvleid - kombineerime kvaliteetšokolaade ja puistame tagumisele küljele pähkleid, kuivatatud puuvilju-marju ja muudki põnevat! Igaüks valmistab endale täpselt sellise tahvli nagu soovib! Töötuba kestab 1,5-2h.
magus

Käsitöökommid

Tahad teada, kuidas valmib üks tõeliselt hea komm - naturaalsest toorainest, parima šokolaadi ja samas koduste vahenditega? Praktilisest käsitöökommide töötoas saad teada ja ise kommid meisterdada. Loomulikult saab kõik tehtud kommid kenas pakendis kaasa. Töötuba kestab 1,5-2h.
magus

Tassikoogid

Trendikad tassikoogid on võitnud pea kõigi laste ja paljude täiskasvanute südamed! Lihtsatest muffinitest saavad täidise lisamisel ja kreemiga kaunistamisel imelised koogikesed, mis ei jäta kedagi külmaks. Koolitusel valmistame mitu erinevat tassikooki, põnevate täidiste ja kattekreemidega. Töötuba kestab 3h.
Magus

Profitroolid

Profitroolide koolitusel valmistame erinevaid põnevate täidistega krõbeda kattega profitroole ehk puffe. Imelised profitroolidmeeldivad nii lastele, aga sobivad väga hästi ka täiskasvanute pidulaudadele. Lisaks on neid lihtne teha, mugav serveerida ja hea näpuvahelt süüa! Töötuba kestab 3h.
magus

Makroonid

Populaarne makroonikoolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad selgeks õppida makroonide tegemise, et edaspidi kodus neid edukalt valmistada. Kursus sobib nii algajatele kui ka neile, kes on makroonitegu juba iseseisvalt harjutanud. Vastuse leiavad kõik makroonialased küsimused ja edaspidiseks katsetamiseks saab kaasa rohkelt nippe ja õpetussõnu. Töötuba kestab 3,5 h.
magus

Ekleerid

See koolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad valmistada perfektse välimusega ja imelise maitsega ekleere. Värskelt küpsetatud krõbe ja naturaalsest toorainest tehtud täidisega küpsetis teeb silmad ette kõikidele poodides leitavatele ekleeridele. Maitseelamus on garanteeritud! Töötuba kestab 3-4h.
Magus

Rullbiskviidid

Teadagi on üks hea rullbiskviit mahlakas ja maitseküllane! Aga kuidas teda ikkagi ilusasti kokku panna ja põnevalt kaunistada? Millega immutada? Mis huvitavate täidistega tooteid saaks klassikalise kohupiimarulli asemel teha? Need ja paljudki teised küsimused saavad vastuse rullbiskviitide töötoas. Töötuba kestab 3-4h.
magus

Tartletid

Mure liivatainas, krõbedad täidised, suus sulavad kreemid, maitseküllased tarretised, põnevad vahud. See kõik ootab tartlettide tööatoas osalejaid. Teeme valmis vähemalt 3 erinevat tartletti. Töötuba kestab 4h.
magus

Trühvlid, lõikekommid ja käsitöökommid

Praktilisest käsitöökommide töötoas saad valmistada põnevaid maiustusi - nii trühvleid, lõikekomme kui ka vormides tehtud komme. Kokku saavad luksuslikud kinkekarbid, mida saad uhkusega koju viia ja kinkida. Töötuba kestab 3-4h.
magus

Sushi

Praktilises töötoas valmistame ette riisi, keedame ning maitsestame, nii pliidil kui ka riisikeetjaga. Rullime nori väljaspool rulli ja riis väljas, nori sees rulli. Tooraine hulgas on üle 20 erineva maitse, mida omavahel kombineerida. Valik on tõeliselt rikkalik! Töötoa lõpus sööme tehtud sushisid. Töötuba kestab 3h.
soolane

Värvilised pelmeenid

Vii oma pelmeenide valmistamise oskused kõrgemale tasemele! Töötoas valmistame erikujulisi, erivärvilisi ja erinevate rahvuste pelmeene, vareenikuid, hinkale. Kõiki tooted maitseme kohapeal ja jääb üle ka ! Töötuba kestab 3-4h.
soolane

Suupisted

See töötuba on mõeldud kõigile huvilistele, kes soovivad õppida, kuidas valmistada maitsvaid ja ilusaid suupisteid, mis kaunistavad lauda ning paitavad maitsemeeli. Töötoas saab erinevaid nippe ja nõuandeid, kuidas valmistada suurepäraseid suupisteid! Töötuba kestab 2-3h.
Soolane

Fresh pasta like in Southern Italy

Preparation of the dough and “hand cutting” of the “Pappardelle”. Cooking pasta and preparing two different sauces, therefore two dishes: “Genovese pesto” and “Vegan ragù”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane

Italian fusion menu nr 2

Preparation of a three-course menu. For starters hummus with beetroot. Risotto mushrooms and truffle cream for the main course. Vegan "Tiramisù" for dessert. + Italian classic cocktail “Americano”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane

Italian fusion menu nr 1

Preparation of a three-course menu. Firstly, “Datterino tomato gazpacho” - traditional cold soup with soft mozzarella and crunchy “Parmesan tuile” on top. Secondly, lasagna with vegan ragu. For the dessert, vegan “Tiramisu”. + Italian cocktail “Pirlo”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane

Italian fusion menu nr 3

Preparation of a three-course menu. Sicilian “Caponata” for the starters. Pasta “Linguine” in cashew cream and nori seaweed for the main course. Vegan "Tiramisù" for the desert. + Italian cocktail “Milano Torino”. Cooking class with Italian chef Riccardo Alescio. Duration 4 h. min group start from 10 ppl
Soolane

Kooskokkamise

galerii

Scroll to Top
Täida lihtne broneeringu vorm

Borneeringu vormi info on meile esialgseks suunitluseks ürituse broneerimisel.