Puhas stiil JA TÄHELEPANU DETAILIDELE, Toidukunsti stuudio
Ühendame ilu ja head maitsed, et
viia desserdikunst uuele tasemele
Oskus luua kaunist ning maitsetest pakatavat desserti on silmapaistev ja ainulaadne.
üks lugu
toidukunsti stuudio
Nime algus


Desserdikunsti avastasin ülikooliajal, kui hakkasin valmistama perele ja sõpradele trühvleid. Peagi kulutasin köögis rohkem aega valmistades magusat sööki, kui kulus põhitoidukordadele.
Mind on algusest peale paelunud magustoidumaailma mitmekülgsus ja võimalus luua ilu ning toiduga mängida. Paradoksaalselt on magustoidu loomine samal ajal ka parasjagu kontrollitud protsess – kui sa tunned oma toorainet, mõistad protsesse ja töövõtted on selged, siis kõik asjad õnnestuvad peaaegu alati, isegi kui tegemist on täiesti uue retsepti välja töötamisega.
Nii et kondiitrikunst on omamoodi kontrollitud kunst – kaunis, maitsev, korrapärane, loogiline ja annab rahuldust õnnestumiste osas.
See ongi Toidukunsti stuudio


Tere, mina olen Olga
olen sinu abiline põnevas magustoidumaailmas.
Toidukunsti stuudio sai alguse Olga Kaju toidublogist Kaju köök, mille peamiseks suunitluseks on dessertide valmistamine. Tänaseks on stuudio tiimiga liitunud veel seitse professionaalset koolitajat.
oma teadmisi mitme meisterkondiitri käe all.
During my time in the wedding industry, I created such powerful connections with my dream clients that we blew up into a successful multi six-figure business. When I was ready to pivot, I knew that helping wedding professionals create those kinds of connections with their own clients through the power of marketing was what I wanted to do.
Now, I take the overwhelm out of marketing for wedding pros who seek more freedom in their business, who want to book better clients, and feel incredible fulfillment in their work.

Tasakaal. Armastame abikaasaga magusat. Head ja ilusat ning omatehtud. Armastame sama palju ka tervislikku eluviisi ning sporti. Olgu selleks siis aerutamine, suustamine või lihtsalt looduses matkamine.
Söögitegemine ja koos liikumine on minu armastuskeeled ning ma usun hommikusöögiks kooki ja trenni. Alati.

Kohtusin gümnaasiumi ajal oma abikaasaga. Tol ajal oli ta küll üsna toiduvõõras, aga tänaseks on temast saanud peamine retseptide kriitik ja lõplik heakskiitja. Meie peres käib armastus läbi kõhu!
Olen ka uhke ema kolmele väiksele lapsele, kellega oleme kogu aeg koos ja kes on varakult selgeks õppinud “ära karda kööki” põhimõtte.

Emalt saadud taignajupist on saanud suur ühine pere kirg toiduteaduse ja valmistamise vastu. Täna annan pigem mina emale taigna jupi ja õpetan sellega imesid tegema.
Meie
juhendajad
KLIKKIGE, ET KOHTUDA MÕNE MEIE koolitajagA JA VAATA, KUIDAS nad ennast tutvustavad

Olga Kaju
Õpetab tegema desserte

Merle Jakobson
Õpetab tegema mini-desserte

Ants aedmaa
Õpetab tegema šokolaadikomme

Lilija Suburg
Õpetab tegema saiatooteid ja pelmeene

Eva Traagel
Õpetab tegema sushit ja poke

Grete Lainjärv
Õpetab tegema bon-bon komme

Kaare Sova
Õpetab tegema toidufotosid

Cathrin Kaldmaa
Õpetab tegema pulmatorte

Mareile Metsallik- Mõttus
Õpetab tegema pitsilisi piparkooke

Leena Mölder
Õpetab tegema soolaseid ampe

Kertu Lukas
Õpetab tegema sünnipäeva torte
