Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Puhas stiil JA TÄHELEPANU DETAILIDELE, Toidukunsti stuudio

Ühendame ilu ja head maitsed, et

viia desserdikunst uuele tasemele

Oskus luua kaunist ning maitsetest pakatavat desserti on silmapaistev ja ainulaadne.

üks lugu

toidukunsti stuudio

Nime algus

Desserdikunsti avastasin ülikooliajal, kui hakkasin valmistama perele ja sõpradele trühvleid. Peagi kulutasin köögis rohkem aega valmistades magusat sööki, kui kulus põhitoidukordadele.

Mind on algusest peale paelunud magustoidumaailma mitmekülgsus ja võimalus luua ilu ning toiduga mängida. Paradoksaalselt on magustoidu loomine samal ajal ka parasjagu kontrollitud protsess – kui sa tunned oma toorainet, mõistad protsesse ja töövõtted on selged, siis kõik asjad õnnestuvad peaaegu alati, isegi kui tegemist on täiesti uue retsepti välja töötamisega.

Nii et kondiitrikunst on omamoodi kontrollitud kunst – kaunis, maitsev, korrapärane, loogiline ja annab rahuldust õnnestumiste osas.

See ongi Toidukunsti stuudio

Tere, mina olen Olga

olen sinu abiline põnevas magustoidumaailmas.

Toidukunsti stuudio sai alguse Olga Kaju toidublogist Kaju köök, mille peamiseks suunitluseks on dessertide valmistamine. Tänaseks on stuudio tiimiga liitunud veel seitse professionaalset koolitajat.

Minu küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, kui ma abistasin ema küpsetiste
valmistamisel. Hiljem huvi toidu ja toiduvalmistamise baasteadmiste vastu
ainult süvenes ning sellest ajast peale olen pidevalt koolitanud ning täiendanud
oma teadmisi mitme meisterkondiitri käe all.
Nüüd soovin päris oma köögis jagada teadmisi, oskusi ja kokkamisrõõmu ka teistega, kaasates teisigi parimaid valdkonna koolitajaid nii Eestist kui ka välismaalt.

During my time in the wedding industry, I created such powerful connections with my dream clients that we blew up into a successful multi six-figure business. When I was ready to pivot, I knew that helping wedding professionals create those kinds of connections with their own clients through the power of marketing was what I wanted to do.

Now, I take the overwhelm out of marketing for wedding pros who seek more freedom in their business, who want to book better clients, and feel incredible fulfillment in their work.

Tasakaal. Armastame abikaasaga magusat. Head ja ilusat ning omatehtud. Armastame sama palju ka tervislikku eluviisi ning sporti. Olgu selleks siis aerutamine, suustamine või lihtsalt looduses matkamine.

Söögitegemine ja koos liikumine on minu armastuskeeled ning ma usun hommikusöögiks kooki ja trenni. Alati.

Kohtusin gümnaasiumi ajal oma abikaasaga. Tol ajal oli ta küll üsna toiduvõõras, aga tänaseks on temast saanud peamine retseptide kriitik ja lõplik heakskiitja. Meie peres käib armastus läbi kõhu!

Olen ka uhke ema kolmele väiksele lapsele, kellega oleme kogu aeg koos ja kes on varakult selgeks õppinud “ära karda kööki” põhimõtte.

Emalt saadud taignajupist on saanud suur ühine pere kirg toiduteaduse ja valmistamise vastu. Täna annan pigem mina emale taigna jupi ja õpetan sellega imesid tegema.

Meie

juhendajad

KLIKKIGE, ET KOHTUDA MÕNE MEIE koolitajagA JA VAATA, KUIDAS nad ennast tutvustavad

Olga Kaju

Õpetab tegema desserte

Merle Jakobson

Õpetab tegema mini-desserte

Ants aedmaa

Õpetab tegema šokolaadikomme

Lilija Suburg

Õpetab tegema saiatooteid ja pelmeene

Eva Traagel

Õpetab tegema sushit ja poke

Grete Lainjärv

Õpetab tegema bon-bon komme

Kaare Sova

Õpetab tegema toidufotosid

Cathrin Kaldmaa

Õpetab tegema pulmatorte

Mareile Metsallik- Mõttus

Õpetab tegema pitsilisi piparkooke

Leena Mölder

Õpetab tegema soolaseid ampe

Kertu Lukas

Õpetab tegema sünnipäeva torte

Richard Hawke

Õpetab tegema vegan desserte

Meie teeme kõiki desserte armastusega ning esitleme uhkusega

– nautides iga hetke oma köögis.

Scroll to Top