Grillvorstide koolitus – 31. mai

Kell: 09:15

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Mõnusad mahlased toitvad ja üdini lihased vorstikesed, mis on boonusena sinu enda valmistatud. Kui ka sina oled tähele pannud, et poest ostetavatel vorstikestel on tihtipeale väga erinev koostis, erinevad maitsed ning kõikuv kvaliteet, siis tule, teeme parem ise head kvaliteetsed lihavorstid.

Koolitus kestab umbes 4-5 tundi ning selle jooksul teeme läbi neli erinevat grillvorsti retsepti, mis on täiesti erineva koostisega ja erinevate lisanditega. Valime vorstide tooraine, räägime kuldreeglitest ja vorstide valmistamise põhimõtetest. Valime maitseained, lisandid ning valmistame ette ka erinevad vorstikestad. Antud koolitusel kasutame vaid naturaalseid sea- ning lambasooli. Pritsime vorstisegud vorstikesta ning kuumtöötleme vorstikesi pannil. Enamus tehtud vorste saate koju kaasa võtta toorena ning neid saab kodus valmistada ka grillil, pannil, ahjus, kuumaõhufitüüris või ka suitsuahjus kui selline võimalus on olemas. Koolitusel arutleme ka erinevate kuumtöötlemisviiside üle ja temperatuuride üle kuidas oleks vorstikesi kõige parem kuumtöödelda.

Vorstid pritsime vastavalt õppijate soovile erineva pikkuse ning erineva kujuga.

99,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Vorstisegude valmistamine, maitseainete valik ja maitsestamine;
  • Lisandite valik ja ettevalmistus;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • vorstikestade ettevalmistamine;
  • vorstide pritsimine vorstikesta;
  • vorstide kuumtöötlemine.

Koolitusel valmivad tooted: 

  • – Merevaigu portobello vorstikene sealihast
    – Traditsiooniline sašlõkivorstike lambasooles
    – Itaalia nüansiga vorstikesed päikesekuivatatud tomatite ning mozzarella juustuga
    – Maitselt mahe cheddari vorstike
    – Ebamaine ja vürtsikas chorizo vorstike seasooles
    – Lambavorstike punase veini ja tüümianiga

    Kursus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele, samuti jahimeestele. Eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.

     

    PS! Eripakkumine! Samal päeval toimub ka grill-lihade koolitus – osta koht mõlemale koolitusele hinnaga 195 eurot! Mõlemale koolitusele registreerumiseks saada ekiri info@toidukunstistuudio.ee!

     

    Hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

    Koolitus kestab 4 – 5 h. Vaata õppekava siit.

    Jaga sõbraga

    Kristi Luht

    Sinu koolitaja on: Kristi Luht

    Kristi Luht on õppinud lihatehnoloogi eriala Maaülikoolis ja viimased 18 aastat tegelenud suure kirega lihatoodete valmistamise õpetamisega, nende arendamisega ning pideva muutmisega aina paremaks. Oma igapäeva töös on Kristi Tartu Rakendsuliku Kolledži lihameistrite eriala õpetaja, juhendab õpilasi erialastel võistlustel meil ja mujal. Mitmeid aastaid on Kristi koostöös õpilastega toonud kõrgeid kohti grillivõistlustelt ning erinevatelt lihameistrite kutsevõistlustelt Euroopas. Kristi: “Ise olen väljaõppe saanud peamiselt Taanis õppides ning ka erinevates projektides kaasa lüües on mul olnud võimalus palju reisida, ideid koguda, kontakte luua ja muudkui katsetada uusi põnevaid tooteid. Täiskasvanute koolitustega tegelen juba üle 10 aasta, oman ka 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutset. Iga kord koolitust tehes veendun, et ma teen õiget asja, õnnestumine headest maitsetest ning nähes seda sära koolitatavate silmis on minu tõuge edasi areneda ja uusi ideid lauale tuua. Minu puhul kehtib väga hästi Konfutsiuse tsitaat- Vali endale töö mida armastad, ja sa ei pea enda elus päevagi töötama.”
    Sarnased tooted
    Grillvorstide koolitus - 31. maiGrillvorstide koolitus – 31. mai
    99,00 

    Availability: Laos

    Scroll to Top