Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

New York rolls ehk rullcroissantid – 21. september

Kell: 09:15

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Ajad on nii muutunud, et pagarite ja kondiitrite vaheline piir jäänud väga õhukeseks. Nüüdseks on tuure kogumas täiesti uus trend: kreemised ja krõbedad ning ülimaitsvad rullcroissantid! Nende tegemine võib tunduda väga keerulisena, kuid tegelikult saades näpunäiteid ja hea retsepti, saab sellega hakkama igaüks!

Koolitusel valmistame ja küpsetame erinevate sisudega pärmi-lehttaignast rullcroissante.

115,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Pärmi-lehttaina valmistamine
  • Taina kääritamine
  • Kihistamine võiga
  • Soolaste ja magusate täidiste valmistamine
  • Toodete vormimine
  • Toodete kergitamine
  • Toodete küpsetamine

Koolitusel valmistame: 

  • Cappuccino roll croissant
  • Seene-juustu roll croissant
  • Soolakaramelli-šokolaadi roll croissant
  • Pistaatsia roll croissant
  • Vanilje-maasika  roll croissant
  • Kardemoni roll croissant
  • Tsitruselise plahvatuse roll croissant

 

Uued oskused, retseptid ja küpsetatud tooted koju kaasa!

 

Oodatud on kõik, kel vähegi huvi! Koolitus kestab orienteeruvalt 6-7 h.

 

Sa ei pea kaasa võtma mitte midagi! Kõik vajalikud materjalid, töövahendid, põlled, pakendid on meie poolt.

 

Vaata koolituskava siit.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Lilija Suburg

Lilija Suburg on eelkõige suure kirega pagar. Ta on Tartu Kutsehariduskeskuse pagar-kondiitri eriala kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. 2021 aastal valiti Lilija Tartu linna Aasta Õpetajaks ning oli ka Eesti Vabariigi Aasta Õpetaja finalist.
Sarnased tooted