Sushikoolitus edasijõudnutele – 08. juuni

Kell: 16:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

“Kas oled valmis viima oma sushi valmistamise oskused järgmisele tasemele? Meie edasijõudnute sushikoolitus pakub süvitsi teadmisi ja professionaalseid nippe, et saaksid luua tõelisi meistriteoseid. Õpi uusi tehnikaid, avasta eksklusiivseid koostisosi ja lihvi oma loomingulisust – kõik see inspireerivas ja toetavas keskkonnas.” 12-aastase sushivalmistamise kogemusega koolitaja Eva Traagel jagab nippe, mis on kasutusel sushirestoranides.

 

Kellele see on mõeldud?
  • Neile, kes on juba tuttavad sushi valmistamise põhitõdedega ja soovivad oma oskusi täiustada.
  • Kodukokkadele ja sushi-entusiastidele, kes soovivad luua professionaalse kvaliteediga sushit.
  • Sellel koolitusel ei raiska me aega lihtsama tooraine ettevalmistuseks, vaid õpime kohe restoranis kasutatavaid tehnikaid.

129,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolituse kava

Täiusliku sushiriisi saladused:

Edasijõudnud tehnikad riisi keetmiseks, maitsestamiseks ja tekstuuri täiendamiseks.

  Sushi tüübid ja tehnikad:

Tõeline sushi masterclass – õpime tegema nii nigirisid, hosomakisid, uramakisid, tempurat ning küpsetatud sushit.

Näitan oma sushirestoranide menüüs olevate sushide valmistamist.

 Erilised koostisosad ja nende käsitlemine:

  • Kuidas töötada delikaatsete ja haruldaste koostisosadega (nt unagi, tobiko, ebi, lõhe jne ).
  • Koduste alternatiivide leidmine ja maitsete täiustamine
  • Kala fileerimine, krevettide valmistamine, kastmete valmistamine jms
  • Tempura
  • Tooraine, mis pole müügil tavakaubanduses

Praktika ja isiklik juhendamine:

Koolituse käigus valmib igale osalejale rikkalik sushivaagen, mille saab peale koolitust koju kaasa. (vaagna väärtus ca 50€)

Koolitaja valmistatud sushi sööme peale koolitust ühiselt ning toimub kokkuvõtlik arutelu.

Tunnistus.

 

Koolitus kestab 3-4 h. 

Koolitaja Eva Traagel, Eva Sushi kohviku omanik, kes on sushimaailmas tegutsenud tänaseks üle 12 aasta.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Eva Traagel

Eva on shushit valmistanud tänaseks juba 9 aastat. Tänaseks võib öelda, et sihikindlus ja aastatepikkune brändi kujundamine on viinud koduköögist Võru ühe külastatavama söögikohani, mis on tuntust kogunud üle Eesti. Eva korraldab sushikoolitusi nii täiskasvanutele kui ka lastele, eraüritustel ning tähtpäevadel üle 4 aasta juba.
Sarnased tooted
Sushikoolitus edasijõudnutele - 08. juuniSushikoolitus edasijõudnutele – 08. juuni
129,00 

Availability: Laos

Scroll to Top