
Availability: Laos
“Kas oled valmis viima oma sushi valmistamise oskused järgmisele tasemele? Meie edasijõudnute sushikoolitus pakub süvitsi teadmisi ja professionaalseid nippe, et saaksid luua tõelisi meistriteoseid. Õpi uusi tehnikaid, avasta eksklusiivseid koostisosi ja lihvi oma loomingulisust – kõik see inspireerivas ja toetavas keskkonnas.” 12-aastase sushivalmistamise kogemusega koolitaja Eva Traagel jagab nippe, mis on kasutusel sushirestoranides.
129,00 €
Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.
Availability: Laos
Koolituse kava
Täiusliku sushiriisi saladused:
Edasijõudnud tehnikad riisi keetmiseks, maitsestamiseks ja tekstuuri täiendamiseks.
Sushi tüübid ja tehnikad:
Tõeline sushi masterclass – õpime tegema nii nigirisid, hosomakisid, uramakisid, tempurat ning küpsetatud sushit.
Näitan oma sushirestoranide menüüs olevate sushide valmistamist.
Erilised koostisosad ja nende käsitlemine:
Praktika ja isiklik juhendamine:
Koolituse käigus valmib igale osalejale rikkalik sushivaagen, mille saab peale koolitust koju kaasa. (vaagna väärtus ca 50€)
Koolitaja valmistatud sushi sööme peale koolitust ühiselt ning toimub kokkuvõtlik arutelu.
Tunnistus.
Koolitus kestab 3-4 h.
Koolitaja Eva Traagel, Eva Sushi kohviku omanik, kes on sushimaailmas tegutsenud tänaseks üle 12 aasta.
Teenindame oma kliente Tallinnas, Tartus ja mujal Eestis. Meie eesmärk on anda klientidele toidu valmistamiseks uued oskused, et serveerida uhkusega nii kodus kui tööl enda valmistatuid toite, mis peegeldavad isiksust ja äratavad sööjates uudishimu ning pakuvad unustamatu maitseelamuse.
COPYRIGHT 2024 TOIDUKUSNTI STUUDIO TOIDU KOOLITUSED JA KOOSKOKKAMISED | BRANDING AND WEBSITE DESIGN BY WITH GOOD WEBSITE
Availability: Laos