Jaapani biskviit on maailmas tuntud oma erakordse õhulisuse, suussulava tekstuuri ja pehme, pilvkerge struktuuri poolest. Biskviidi küpsetamises pole midagi keerulist, aga on mõned nipid, mida jälgida, et see õnnestuks.
Koolituse käigus õpime valmistama klassikalist jaapani biskviiti, ja vahukoore-mascarpone kreemi. Lisaks saab iga küpsetaja valida ja valmistada vastavalt oma eelistusele, kas sidruni või granadillikreemi. Paneme tordi kihiti kokku ja viimistleme selle puhtalt, lihtsalt ja kaunilt.
Koolitus sobib hästi nii algajatele kui ka edasijõudnutele, kes otsivad vaheldust ja niisama küpsetamisrõõmu.
Igaüks valmistab endale algusest lõpuni ise tordi.
PS! Samal päeval toimub ka teine tordikoolitus – osaledes mõlemal koolitusel on hind kokku 135 eurot! Kasuta sooduskoodi “Marikoogid”.
85,00 €
Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.
Laos
Koolitusel käsitletavad teemad:
-sobiv tooraine
-ōigete töövahendite ja -vōtete kasutamine
-jaapani biskviidi küpsetamine
-vahukoore-mascarponekreemi valmistamine
-granadilli- või sidrunikreemi valmistamine
-siirupi valmistamine
-biskviittordi kokkupanek
-siledate pindade ja sirgete servade saavutamine
-pritstehnika algajale
Koolituse hind sisaldab: ōppematerjalid, tooraine, kohv-tee, snäkid, pakend tordi koju viimiseks.
Koolitus kestab 4 h.
Teenindame oma kliente Tallinnas, Tartus ja mujal Eestis. Meie eesmärk on anda klientidele toidu valmistamiseks uued oskused, et serveerida uhkusega nii kodus kui tööl enda valmistatuid toite, mis peegeldavad isiksust ja äratavad sööjates uudishimu ning pakuvad unustamatu maitseelamuse.
COPYRIGHT 2024 TOIDUKUSNTI STUUDIO TOIDU KOOLITUSED JA KOOSKOKKAMISED | BRANDING AND WEBSITE DESIGN BY WITH GOOD WEBSITE