UUS! Burgerite koolitus – 19. aprill

Kell: 15:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Burger on midagi enamat kui lihtsalt kiirtoit – see on maitsete ja loovuse kooslus, mis võib sobida
igale maitsele ja vajadusele. Kui õigesti valmistada, võib burger olla nii tervislik kui ka toitev eine.
Kodus tehes saab valida kvaliteetsed koostisosad, lisada värskeid köögivilju, täistera kukleid ja
maitsestada täpselt nii, nagu ise soovid. Samuti on võimalik kasutada erinevaid liha- või taimseid
kotlette, et iga sööja saaks just talle sobiva variandi.

Oskus ise burgerit valmistada on kasulik mitmel põhjusel. Esiteks annab see vabaduse kontrollida,
mida sööte – pole vaja karta varjatud lisandeid ega liigset rasvasust. Teiseks arendab see loovust
ja köögis hakkama saamise oskusi. Kolmandaks on kodus valmistatud burger suurepärane viis
sõprade või perega aega veeta – ühiselt kokkamine muudab iga söögikorra eriliseks.

Seega on burger midagi, mida tasub ise teha – see on maitsev, paindlik ja lõbus viis toituda

99,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Laost otsas

Koolitusel käsitletavad teemad:

● Burgeri saiade ettevalmistamine
● maitseainete ja lisandite valik ja ettevalmistamine
● õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
● mahlaste lihatäidiste ja kastmete valmistamine
● burgerite kokkupanek ja maiustamine

 

Valmistamisele tulevad:

– Krõbe sealiha burger juustu krõpsuga
– Oklahoma smash burger veiseliha ja peekoniga
– Krõpsudega paneeritud krõbekana burger
– Kanafilee guacamole burger
– Täidetud juustuburger
– Mehhiko burger jalapeno salsaga

Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele. Eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.

Hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolitus kestab 4 – 5 h.

Jaga sõbraga

Kristi Luht

Sinu koolitaja on: Kristi Luht

Kristi Luht on õppinud lihatehnoloogi eriala Maaülikoolis ja viimased 18 aastat tegelenud suure kirega lihatoodete valmistamise õpetamisega, nende arendamisega ning pideva muutmisega aina paremaks. Oma igapäeva töös on Kristi Tartu Rakendsuliku Kolledži lihameistrite eriala õpetaja, juhendab õpilasi erialastel võistlustel meil ja mujal. Mitmeid aastaid on Kristi koostöös õpilastega toonud kõrgeid kohti grillivõistlustelt ning erinevatelt lihameistrite kutsevõistlustelt Euroopas. Kristi: “Ise olen väljaõppe saanud peamiselt Taanis õppides ning ka erinevates projektides kaasa lüües on mul olnud võimalus palju reisida, ideid koguda, kontakte luua ja muudkui katsetada uusi põnevaid tooteid. Täiskasvanute koolitustega tegelen juba üle 10 aasta, oman ka 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutset. Iga kord koolitust tehes veendun, et ma teen õiget asja, õnnestumine headest maitsetest ning nähes seda sära koolitatavate silmis on minu tõuge edasi areneda ja uusi ideid lauale tuua. Minu puhul kehtib väga hästi Konfutsiuse tsitaat- Vali endale töö mida armastad, ja sa ei pea enda elus päevagi töötama.”
Sarnased tooted
Scroll to Top