Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Magusad koolitused kõigile

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Lõikedesserdid vol 2 – 07. september

Kell: 10:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Populaarne koolitus uue kavaga!

Lõikedesserdid pakuvad võimalust verieerida mitmeid erinevaid kihte ja luua seeläbi imeilusate läbilõigetega koogilõike, mis püüavad pilke nii kondiitriletil kui ka kodusel peolaual. Samas ei ole lõikedesserdid niivõrd töömahukad kui esmapilgul võib tunduda – kõik kihid tehakse ühte vormi ja seejärel jääb üle vaid lõikamine ja dekoreerimine. Seega on see suurepärane võimalus säästa tööaega ja seeläbi hoida omahind madalamana, järele andmata maitseelamuses. Just seetõttu eelistavad paljud kohvikupidajad ja ka koduperenaised justnimelt lõikedesserte.

 

Koolitusel teeme päeva alustuseks valmis kõik desserdid ja tõstame sügavkülma ootele. Seni valmistame koos mõned dekoorid. Päeva lõpus aga lõikame desserdid ning kaunistame vahtude ja tehtud šokolaadidekooridega.

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, kerge lõuna, pakend toodete koju viimiseks.

149,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Ainult 2 laos

Koolitusel käsitletavad teemad:
  • lõikedessertide valmistamine ja säilitamine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • peamised vead ja nende vältimine;
  • dekoratsioonid.

Koolitusel valmistame:
  • Troopiline Pina Colada
  • Aprikoosi, apelsini ja seedermännipähklitega lõikedessert
  • Põldmarja, metspähkli ja jogurti lõikedessert
  • Dessert „Kihiline küpsis“
  • Tikri ja pistaatsia lõikedessert
  • Lõikedessert „Makadaamiapähkel, kohv & laim“

 

Muide, koolitusel valmistame ka šokolaadidekoratsioone kookide kaunistamiseks!

Koolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad valmistavad põnevaid desserte. Eelnevat kogemust ei ole nõutud – retsepte leidub nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

Koolitus kestab 6-7 h. 

Vaata koolituse õppekava siit.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Olga Kaju

Olga alustas kondiitrimaailma katsetusi blogimisest ja on tänaseks avaldanud üle 400 retsepti oma blogis www.olgainkitchen.com. Samuti on Olga välja andnud raamatu Kondiitrikunst sinu köögis, mis sai kiirelt Rahva Raamatu üheks enim müüdud kokaraamatuks. Olga on koolitanud alates 2014. aastast üle Eesti desserdihuvilisi. Samas ajal pidevalt täiendanud end selliste tippkondiitrite käe all nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin, Dinara Kasko, Aleksandr Trofimenkov. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5.
Sarnased tooted