Grilltoodete maitsestamine, marinaadid ja kastmed – 31. mai

Kell: 15:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Grillimine on eestlaste seas väga populaarne toidu valmistamise meetod. Poes on müügil väga kirev valik erinevaid grill-lihasid ning sašlõkke kuid tihtipeale pole need just selle maitsega nagu sina oled ette kujutanud. Odavam, lihtsam ja maitsvam oleks osta lihtsalt liha ja valmistada sinna  juurde ise väga hõrk marinaad. Kui sina ka sooviksid teada saada, kuidas päriselt mahlaseid ja maitsvaid grillitooteid teha, siis ühine kindlasti selle koolitusega!

109,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel käsitletavad teemad: 
  • Grill-lihade ettevalmistamine ja lõikamine;
  • lisandite valik ja ettevalmistus;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • šašlõki lihade ettevalmistamine;
  • marinaadide ja kastmete valmistamine;
  • grillimine.
Koolitusel valmivad tooted: 
  • Koorene kanasašlõkk fileelihast
  • Kuldne kanašašlõkk
  • Trühvlimarinaadis sea välisfilee;
  • Maamehe grilllihad sea kaelakarbonaadist;
  • Grillitud seamaks peekonis
  • Mee ja apelsini glasuuris veise steigid;
  • Teistmoodi kaela- ja hakkliha grillvardad maitserohelisega;
  • Kanakintsuliha ja kreekajogurt BBQ maitselises marinaadis;
  • 3 erinevat grill-lihade kastet.
Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele, samuti jahimeestele. Eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.

    Hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

    PS! Eripakkumine! Samal päeval toimub ka grillvorstide koolitus – osta koht mõlemale koolitusele hinnaga 195 eurot! Mõlemale koolitusele registreerumiseks saada ekiri info@toidukunstistuudio.ee!

    Koolitus kestab 4 – 5 h. Vaata õppekava siit.

    Jaga sõbraga

    Kristi Luht

    Sinu koolitaja on: Kristi Luht

    Kristi Luht on õppinud lihatehnoloogi eriala Maaülikoolis ja viimased 18 aastat tegelenud suure kirega lihatoodete valmistamise õpetamisega, nende arendamisega ning pideva muutmisega aina paremaks. Oma igapäeva töös on Kristi Tartu Rakendsuliku Kolledži lihameistrite eriala õpetaja, juhendab õpilasi erialastel võistlustel meil ja mujal. Mitmeid aastaid on Kristi koostöös õpilastega toonud kõrgeid kohti grillivõistlustelt ning erinevatelt lihameistrite kutsevõistlustelt Euroopas. Kristi: “Ise olen väljaõppe saanud peamiselt Taanis õppides ning ka erinevates projektides kaasa lüües on mul olnud võimalus palju reisida, ideid koguda, kontakte luua ja muudkui katsetada uusi põnevaid tooteid. Täiskasvanute koolitustega tegelen juba üle 10 aasta, oman ka 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutset. Iga kord koolitust tehes veendun, et ma teen õiget asja, õnnestumine headest maitsetest ning nähes seda sära koolitatavate silmis on minu tõuge edasi areneda ja uusi ideid lauale tuua. Minu puhul kehtib väga hästi Konfutsiuse tsitaat- Vali endale töö mida armastad, ja sa ei pea enda elus päevagi töötama.”
    Sarnased tooted
    Grilltoodete maitsestamine, marinaadid ja kastmed - 31. maiGrilltoodete maitsestamine, marinaadid ja kastmed – 31. mai
    109,00 

    Availability: Laos

    Scroll to Top