Verivorstide koolitus

Koolituskava

Traditsioonilised, mõnusalt toitvad ja väikeste lisanditega verivorstikesed, mis maitsevad täpselt nii nagu vanasti. Isetegemine on jälle moes, ise tehtud toitu oskavad inimesed hinnata ja ise tehtud verivorst saab maitsta täpselt nii nagu me selle oma kätega loome.

Koolitus kestab umbes 4-5 tundi ning selle jooksul teeme läbi viis erinevat verivorsti retsepti. Valime vorstide tooraine, räägime kuldreeglitest ja vorstide valmistamise põhimõtetest. Valime maitseained, lisandid ning valmistame ette ka erinevad vorstikestad. Antud koolitusel kasutame vaid naturaalseid sea- ning lambasooli. Pritsime vorstisegud vorstikesta ning kuumtöötleme vorstikesi vees ning seejärel pannil ning ahjus . Enamus tehtud vorste saate koju kaasa võtta ning neid saab kodus krõbedaks küpsetada täpselt sellel päeval kui teile sobib.

Koolitusel arutleme ka erinevate kuumtöötlemisviiside üle ja temperatuuride üle kuidas oleks vorstikesi kõige parem kuumtöödelda.

Vorstid pritsime vastavalt teie soovile erineva pikkuse ning erineva kujuga.

Valmistamisele tulevad:

  • Traditsioonilised talu tanguvorstid (heledad vorstid ilma vereta)
  • Peekoni ning praesibulaga verivorstikesed seasooles
  • Peenikesed pohla verivorstikesed lambasooles
  • Särtsakad tšillise nüansiga verivorstikesed lambasooles
  • Krõmpsuvad verivorstikesed röstsibulaga

Kursus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele. Eelnevaid teadmisi ei ole eelnevalt nõutud.

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alusToiduainete töötleja, tase 4 kutsestandardi kompetents Vorstide valmistamine.
Scroll to Top