Veebikoolitus – Piparmündi pulgakoogid

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Piparmündi pulgakoogid“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab pulgakoogid.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik pulgakookide tegemist õppida soovijad. Pulgakookide valmistamiseks on vajalikud kodune köök, tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht3 astronoomilist tundi, sh 1 tund iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 2 tundi praktikat koduses köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud pulgakookide valmistamise põhimõtted, valmistab iseseisevalt pulgakoogid, glasuurib ja kaunistab need.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa pulgakookide tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videos näidatud toodet, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud toote ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist.

Koolitusel käsitletavad teemad:
Biskviidi valmistamine
Ganache valmistamine
Pulgakoogi massi valmistamine ja vormimine
Pulgakookide kokkupanek ja glasuurimine
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija koduses köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, külmik, mikser, termomeeter. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides, mille hulgast õppija saab koolituse käigus valida.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideot, mida saab aasta jooksul vaadata ning retsepte.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top