Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Veebikoolitus „Kohupiimaluiged“

Antud veebikoolituse läbimisel valmistad graatsilised ja maitsvad kohupiimaluiged! Sealhulgas õpid tegema keedutainast, pritsima seda nii, et saaks valmistada luiged, ja seejärel ka ilusasti pritsitavat ning maitsvat kohupiimakreemi. Luikede valmistamiseks kulub kokku umbes 2 tundi.

Keedutainategu ei vaja erilisi töövahendeid ega toorainet. Kõik on lihtsasti poodidest kättesaadav ja tuntud kodune tooraine.

Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale kui ka algajatele.

Veebikoolituse hind sisaldab:

  • aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid
  • soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit  

Koolitus kestab 20 minutit.

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Kohupiimaluiged“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab kohupiimaluikesid.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik kohupiimaluikede tegemist õppida soovijad. Luikede valmistamiseks on vajalikud köök, tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht2,5 astronoomilist tundi, sh 30 minutit iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 2 tundi praktikat koduses köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud kohupiimaluikede valmistamise põhimõtted, valmistab iseseisevalt keedutaina, pritsib selle, küpsetab, vormib luiged ning kaunistab kreemiga.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa kohupiimaluikede tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videos näidatud toodet, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud toote ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist. Koolitusel käsitletavad teemad: keedutaina valmistamine;keedutaina pritsimine;luikede küpsetamine;kreemi valmistamine ja luikede kokkupanek.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, külmik, väikevahendid, pritskott ja tülled. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptis.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideot, mida saab aasta jooksul vaadata ning retsepti.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top