Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Veebikoolitus „Juuretisega leib“

75-minutilise veebikoolituse läbimisel valmistad 5 erinevat juuretisega leiba!

Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale, pagaritele kui ka algajatele.

Veebikoolituse hind sisaldab:

  • aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid
  • soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit  

Koolitus kestab 1,5 tundi.

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Juuretisega leib“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab viite leiba: peenleib, koriandri leib, kõrvitsasepik, rukkileib ja rukkisegaleib.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik juuretisega leiva tegemist õppida soovijad. Tortide valmistamiseks on vajalikud köök, tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht8,5 astronoomilist tundi, sh 1,5 tundi iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 7 tundi praktikat oma köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud viie erineva leiva valmistamise põhimõtted ning valmistab leivad iseseisvalt.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa leiva tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videotes näidatud tooteid, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud tooteid ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist. Koolitusel käsitletavad teemad: Juuretise valmistamine, paljundamine Rukkileiva taina valmistamine, kääritamine, kergitamine ja rukkileiva küpsetamine Keedu valmistamine, keeduga peenleiva valmistamine Leibade jaoks kaunistustaina ja kaunistuselementide valmistamine, leibade kaunistamine
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, külmik, termomeeter, tainasegamismasin, väikevahendid. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides, mille hulgast õppija saab koolituse käigus valida.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideosid, mida saab aasta jooksul vaadata, ning retsepte.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusPagarialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top