Veebikoolitus “Jõulukeeksid”

Üks hea jõulukeeks on suus sulavalt mahlakas, rohkete viljadega, mida on immutatud alkoholis, ja pakatab jõulumaitsest.

See on ideaalne maiustus nii oma jõululauale kui ka sõpradele kinkimiseks. Eriti tore on see, et selle kingituse saab teha juba novembrikuus valmis ja kiireks jõuluajaks on kingitus varakult ootel!

Siit koolituselt saad sa lausa nelja erineva jõulukeeksi retseptid ja vajalikud videoõpetused, et teha edukalt valmis hõrgud keeksid. Need on töökindlad retseptid, kust saad edasi lihtsa vaeva ja kergete muudatustega arendada edasi juba ka järgmisi maitsekombinatsioone.

Pärast veebikoolituse läbimist on keeksitegu küll täiesti jõukohane igale kodukokale!

Jõulukeekside veebikoolitusel õpid sa:

kuidas ja milliseid marju-puuvilju valmistada ette jõulukeeksi jaoks;

milliseid immutusvedelikke jõulukeeksis kasutada;

kuidas valmib ideaalne keeksitainas;

kui palju ja kui tihti immutada jõulukeeksi;

kuidas teha glasuure ja katta nendega keekse;

kuidas jõulukeekse säilitada.

Sealjuures saad õppeprotsessi juhtida nii nagu vaja – omas tempos, vajutades paus nupule ja vaadates vajalikku osa korduvalt uuesti. Loomulikult on videotega kaasas PDF failina põhjalikud retseptid, mis toetavad ja kordavad videos nähtut.

Varu keeksi tegemiseks kindlasti 2-3 päeva ja arvesta, et keeks võiks olla valmis vähemalt 1 kuu enne tarvitamist.

Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale, kondiitrile kui ka algajatele.

Veebikoolituse hind sisaldab:

  • aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid
  • soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit  

Koolitus kestab 0,5 tundi.

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Jõulukeekside valmistamine“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab nelja erinevat jõulukeeksi: Vana Tallinna, Cointreau, kuldse rummi ja tumeda rummiga.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik jõulukeekside tegemist õppida soovijad. Keekside valmistamiseks on vajalikud köök, tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht4 astronoomilist tundi, sh 1 tund iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 3 tundi praktikat oma köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud jõukukeekside valmistamise põhimõtted, valmistab iseseisevalt keeksid, immutab neid ja seejärel viimistleb korrektsed keeksid.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa jõulukeekside tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videotes näidatud tooteid, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud tooteid ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist. Koolitusel käsitletavad teemad: viljade immutamine;keeksi valmistamine;keeksi immutamine;glasuuride valmistamine;keeksi kaunistamine;keekside säilitamine.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, mikser, väikevahendid, keeksivormid. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides, mille hulgast õppija saab koolituse käigus valida.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideosid, mida saab aasta jooksul vaadata, ning retsepte.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top