On soov tellida toode koju? Kirjuta Toidukunsti Stuudiole oma soovist. Uuendame oma tellimussüsteemi.

Magusad koolitused kõigile

Magusad koolitused kõigile

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Verivorstide koolitus – 09. detsember

Kell: 09:15

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Traditsioonilised, mõnusalt toitvad ja väikeste lisanditega verivorstikesed, mis maitsevad täpselt nii nagu vanasti. Isetegemine on jälle moes, ise tehtud toitu oskavad inimesed hinnata ja ise tehtud verivorst saab maitsta täpselt nii nagu me selle oma kätega loome.

Koolitus kestab umbes 4-5 tundi ning selle jooksul teeme läbi viis erinevat verivorsti retsepti. Valime vorstide tooraine, räägime kuldreeglitest ja vorstide valmistamise põhimõtetest. Valime maitseained, lisandid ning valmistame ette ka erinevad vorstikestad. Antud koolitusel kasutame vaid naturaalseid sea- ning lambasooli. Pritsime vorstisegud vorstikesta ning kuumtöötleme vorstikesi vees ning seejärel pannil ning ahjus. Enamus tehtud vorste saate koju kaasa võtta ning neid saab kodus krõbedaks küpsetada täpselt sellel päeval kui teile sobib.

Koolitusel arutleme ka erinevate kuumtöötlemisviiside üle ja temperatuuride üle kuidas oleks vorstikesi kõige parem kuumtöödelda.

Vorstid pritsime vastavalt teie soovile erineva pikkuse ning erineva kujuga.

99,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Vorstisegude valmistamine, maitseainete valik ja maitsestamine

  • Lisandite valik ja ettevalmistus;

  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;

  • vorstikestade ettevalmistamine;

  • vorstide pritsimine vorstikesta ;

  • vorstide kuumtöötlemine.

Koolitusel valmivad tooted: 

  • Traditsioonilised talu tanguvorstid (heledad vorstid ilma vereta)

  • Peekoni ning praesibulaga verivorstikesed seasooles

  • Peenikesed pohla verivorstikesed lambasooles

  • Särtsakad tšillise nüansiga verivorstikesed lambasooles

  • Krõmpsuvad verivorstikesed röstsibulaga

Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele. Eelnevaid teadmisi ei ole eelnevalt nõutud.

Hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolitus kestab 4-5 h.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Kristi Luht

Kristi Luht on õppinud lihatehnoloogi eriala Maaülikoolis ja viimased 18 aastat tegelenud suure kirega lihatoodete valmistamise õpetamisega, nende arendamisega ning pideva muutmisega aina paremaks. Oma igapäeva töös on Kristi Tartu Rakendsuliku Kolledži lihameistrite eriala õpetaja, juhendab õpilasi erialastel võistlustel meil ja mujal. Mitmeid aastaid on Kristi koostöös õpilastega toonud kõrgeid kohti grillivõistlustelt ning erinevatelt lihameistrite kutsevõistlustelt Euroopas. Kristi: “Ise olen väljaõppe saanud peamiselt Taanis õppides ning ka erinevates projektides kaasa lüües on mul olnud võimalus palju reisida, ideid koguda, kontakte luua ja muudkui katsetada uusi põnevaid tooteid. Täiskasvanute koolitustega tegelen juba üle 10 aasta, oman ka 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutset. Iga kord koolitust tehes veendun, et ma teen õiget asja, õnnestumine headest maitsetest ning nähes seda sära koolitatavate silmis on minu tõuge edasi areneda ja uusi ideid lauale tuua. Minu puhul kehtib väga hästi Konfutsiuse tsitaat- Vali endale töö mida armastad, ja sa ei pea enda elus päevagi töötama.”
Sarnased tooted
Verivorstide koolitus – 09. detsember
99,00 

Availability: Laos

Scroll to Top