
Availability: Laos
Traditsioonilised, mõnusalt toitvad ja väikeste lisanditega verivorstikesed, mis maitsevad täpselt nii nagu vanasti. Isetegemine on jälle moes, ise tehtud toitu oskavad inimesed hinnata ja ise tehtud verivorst saab maitsta täpselt nii nagu me selle oma kätega loome.
Koolitus kestab umbes 4-5 tundi ning selle jooksul teeme läbi viis erinevat verivorsti retsepti. Valime vorstide tooraine, räägime kuldreeglitest ja vorstide valmistamise põhimõtetest. Valime maitseained, lisandid ning valmistame ette ka erinevad vorstikestad. Antud koolitusel kasutame vaid naturaalseid sea- ning lambasooli. Pritsime vorstisegud vorstikesta ning kuumtöötleme vorstikesi vees ning seejärel pannil ning ahjus. Enamus tehtud vorste saate koju kaasa võtta ning neid saab kodus krõbedaks küpsetada täpselt sellel päeval kui teile sobib.
Koolitusel arutleme ka erinevate kuumtöötlemisviiside üle ja temperatuuride üle kuidas oleks vorstikesi kõige parem kuumtöödelda.
Vorstid pritsime vastavalt teie soovile erineva pikkuse ning erineva kujuga.
99,00 €
Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.
Availability: Laos
Koolitusel käsitletavad teemad:
Vorstisegude valmistamine, maitseainete valik ja maitsestamine
Lisandite valik ja ettevalmistus;
õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
vorstikestade ettevalmistamine;
vorstide pritsimine vorstikesta ;
vorstide kuumtöötlemine.
Koolitusel valmivad tooted:
Traditsioonilised talu tanguvorstid (heledad vorstid ilma vereta)
Peekoni ning praesibulaga verivorstikesed seasooles
Peenikesed pohla verivorstikesed lambasooles
Särtsakad tšillise nüansiga verivorstikesed lambasooles
Krõmpsuvad verivorstikesed röstsibulaga
Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele. Eelnevaid teadmisi ei ole eelnevalt nõutud.
Hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitus kestab 4-5 h.
Teenindame oma kliente Tallinnas, Tartus ja mujal Eestis. Meie eesmärk on anda klientidele toidu valmistamiseks uued oskused, et serveerida uhkusega nii kodus kui tööl enda valmistatuid toite, mis peegeldavad isiksust ja äratavad sööjates uudishimu ning pakuvad unustamatu maitseelamuse.
COPYRIGHT 2023 TOIDUKUSNTI STUUDIO TOIDU KOOLITUSED JA KOOSKOKKAMISED | BRANDING AND WEBSITE DESIGN BY WITH GOOD WEBSITE
Availability: Laos