Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Mida teha terve kanaga? – 05. oktoober

Kell: 16:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Linnuliha on inimeste toidulaual enamlevinud lihaliik kohe peale sealiha. Terve broiler on märksa mahlasem ja suuremate valmistamise võimalustega kui väikesed poes müüdavad broileri osad.

Kui ka Sina sooviksid teada saada kuidas lõigata tervet broilerit algusest lõpuni ning kuidas sellest broilerist valmistada erinevaid huvitavaid kanatooteid , siis on see koolitus just Sulle.

Koolitusel õpime tervet kana isesesisvalt lõikama, valmistama täidetud kanarulli, valmistama teryaki krõbedaid kanatiibu, valmistama parmesani krõbekana ja tšillimajoneesiga, valmistama lihtsat ja kiiret hiinapärast meekana. Saadud kanakontidest valmistame kontsentreeritud broileri puljongi, mida saab kasutada sadade toitude valmistamisel.

99,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

✔ Terve broileri konditustamine;
✔ kanaliha ettevalmistamine ja maitsestamine;
✔ õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
✔ täidiste valmistamine;
✔ kanalihast toodete kuumtöötlemine.

Koolitusel valmivad tooted:

  • ● Hiinapärane meekana
    ● Parmesani krõbekana ribad isetehtud tšillimajoneesiga
    ● Kreemja juustu täidisega kanarull
    ● Teriyaki kanatiivad
    ● Kontsentreeritud kanapuljongi valmistamine

Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele. Eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.

Hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolitus kestab 4 h.

Vaata õppekava siit.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Kristi Luht

Kristi Luht on õppinud lihatehnoloogi eriala Maaülikoolis ja viimased 18 aastat tegelenud suure kirega lihatoodete valmistamise õpetamisega, nende arendamisega ning pideva muutmisega aina paremaks. Oma igapäeva töös on Kristi Tartu Rakendsuliku Kolledži lihameistrite eriala õpetaja, juhendab õpilasi erialastel võistlustel meil ja mujal. Mitmeid aastaid on Kristi koostöös õpilastega toonud kõrgeid kohti grillivõistlustelt ning erinevatelt lihameistrite kutsevõistlustelt Euroopas. Kristi: “Ise olen väljaõppe saanud peamiselt Taanis õppides ning ka erinevates projektides kaasa lüües on mul olnud võimalus palju reisida, ideid koguda, kontakte luua ja muudkui katsetada uusi põnevaid tooteid. Täiskasvanute koolitustega tegelen juba üle 10 aasta, oman ka 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutset. Iga kord koolitust tehes veendun, et ma teen õiget asja, õnnestumine headest maitsetest ning nähes seda sära koolitatavate silmis on minu tõuge edasi areneda ja uusi ideid lauale tuua. Minu puhul kehtib väga hästi Konfutsiuse tsitaat- Vali endale töö mida armastad, ja sa ei pea enda elus päevagi töötama.”
Sarnased tooted
Mida teha terve kanaga? – 05. oktoober
99,00 

Availability: Laos

Scroll to Top