Suupistete töötuba II

1Õppekava nimetusKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika.
Koolitusel valmivad tooted:
  •  Krevetisalat volovanis Lehttaigna minipirukas tsukiini, päikesekuivatatud tomati, Brie juustu ja tüümianiga Filotaignakorvid maheda toorjuustukreemi ja toorsingiga Peedirull kitsejuustukreemi, rukola ja kõrvitsaseemnetega Oliivi tapenade röstsaial Sea sisefilee päikesekuivatatud tomati ja sinihallitusjuustuga Lavash tuunikala pasteediga Oa pasteet ahjukuiva tomatiga parmesaniküpsisel Lõhederull
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevate täidistega korrektseid suupisteid.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – suupistete tegemist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht4 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 3 ak/h praktika.
6EesmärkÕppija on omandanud suupistete valmistamise põhimõtted – on aru saanud valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika.
Koolitusel valmivad tooted:

Vürtsikilu cream fraiche`ga kartulikoogil
Flambeeritud kanamaks sibulamoosiga
Hapukapsapesto pardifileega
Kirsstomatid täidetud fetajuustu kreemi ja peekoni krõpsuga
Spinatirull toorjuustu ja kalamarjaga
Kohupiimakarask ahjupeedipestoga
Kolme juustu pirukad spinatiga
Avokaado tiramisu
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusErialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12 Õppekava alus –
Scroll to Top