Suupistete töötuba

1Õppekava nimetusSuupistete koolitus
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevate täidistega korrektseid suupisteid.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – suupistete tegemist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht4 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 3 ak/h praktika.
6EesmärkÕppija on omandanud suupistete valmistamise põhimõtted – on aru saanud valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika.
Koolitusel valmivad tooted:

1. Kuum kreveti suupiste
2. Avokaado salat
3. Vürtsikad riisi-lõhe muffinid.
4. Mini poke-kauss
5. Riisi-lõhe padjaksed
6. Kevadrullid
7. Taipärane kanasalat rohelisel lehel
8. Krõbe nori lõhe tartariga
9. Riisinuudli-munavorm vürtsika kanaga
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusErialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12 Õppekava alus –
Scroll to Top