Sefiiri valmistamine

Veebikoolitus „Sefiirikorvike.. ja mitte ainult“

1-tunnise veebikoolituse läbimisel valmistad sefiiri, sefiiri šokolaadis ja sefiirikorvikesi!

Värskelt valminud õhuline ja suus sulav kodune sefiir on vastupandamatu maiustus, mis ei jäta pea kedagi külmaks. Sealjuures on selle valmistamine palju lihtsam kui võiks arvata. Kui sul on hea toimiv retsept ja mikser kodus olemas, siis sefiir õnnestub alati! Pluss on sefiiri jaoks vajalik tooraine kodune ja kättesaadav. Valminud sefiir aga säilib hästi mitmeid päevi, hoides kuju ja püsides õhukindlalt suletus karbis täiesti värske.

Näed veebikoolituselt, kuidas valmistada seda õhulist maiust stabiilse ja tugevana, et see hoiaks kenasti kuju, oleks pritsitav, aga süües sulaks suus.

Siit veebikoolituselt saad töökindlad retseptid, millega valmistada ideaalset sefiiri ja sefiirikorvikesi.

Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale, kondiitrile kui ka algajatele.

Veebikoolituse hind sisaldab:

  • aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid
  • soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit  

Koolitus kestab 1 tund.

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Sefiiri valmistamine“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab sefiiri, sefiiri šokolaadis ja sefiirikorvikesi.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik sefiiri tegemist õppida soovijad. Sefiiri valmistamiseks on vajalikud köök, tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht5 astronoomilist tundi, sh 1 tund iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 4 tundi praktikat oma köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud sefiiri valmistamise põhimõtted, valmistab iseseisevalt sefiiri, korvikesed ja katab sefiiri šokolaadiglasuuriga.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa sefiiri tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videotes näidatud tooteid, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud tooteid ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist. Koolitusel käsitletavad teemad: kahte liiki sefiiri valmistamine: marjapüree baasil ja itaalia beseega;albumiinipulbri kasutamine sefiiritoodete tegemisel;liivatainas: kaks heledat korvikest, üks kakaokorvike ja üks gluteenivaba;taina vormimine ja küpsetamine;tehtud toodete säilitamine.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, külmik, termomeeter, mikser, väikevahendid. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides, mille hulgast õppija saab koolituse käigus valida.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideosid, mida saab aasta jooksul vaadata, ning retsepte.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top