Oskus luua kaunist ning maitsetest pakatavat desserti on silmapaistev ja ainulaadne.
üks lugu
toidukunsti stuudio
Nime algus
Desserdikunsti avastasin ülikooliajal, kui hakkasin perele ja sõpradele trühvleid valmistama. Peagi kulutasin köögis rohkem aega magusate söökide valmistamisele, kui põhitoidukordadele.
Mind on algusest peale paelunud magustoidumaailma mitmekülgsus ja võimalus luua ilu ning toiduga mängida. Paradoksaalselt on magustoidu loomine samal ajal ka parasjagu kontrollitud protsess – kui sa tunned oma toorainet, mõistad protsesse ja töövõtted on selged, siis kõik asjad õnnestuvad peaaegu alati, isegi kui tegemist on täiesti uue retsepti välja töötamisega.
Nii et kondiitrikunst on omamoodi kontrollitud kunst – kaunis, maitsev, korrapärane, loogiline ja annab rahuldust õnnestumiste osas.
Toidukunsti stuudio sai alguse Olga Kaju toidublogist Kaju köök,
mille peamiseks suunitluseks on dessertide valmistamine. Tänaseks on stuudio tiimiga liitunud veel seitse professionaalset koolitajat.
Minu küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, kui ma abistasin ema küpsetiste valmistamisel. Hiljem huvi toidu ja toiduvalmistamise baasteadmiste vastu
ainult süvenes ning sellest ajast peale olen end pidevalt koolitanud ning täiendanud mitme meisterkondiitri käe all.
Nüüd soovin päris oma köögis jagada teadmisi, oskusi ja kokkamisrõõmu teistega, kaasates valdkonna parimaid koolitajaid nii Eestist, kui välismaalt.
During my time in the wedding industry, I created such powerful connections with my dream clients that we blew up into a successful multi six-figure business. When I was ready to pivot, I knew that helping wedding professionals create those kinds of connections with their own clients through the power of marketing was what I wanted to do.
Now, I take the overwhelm out of marketing for wedding pros who seek more freedom in their business, who want to book better clients, and feel incredible fulfillment in their work.
Tasakaal. Armastame abikaasaga magusat. Head ja ilusat ning omatehtud. Armastame sama palju ka tervislikku eluviisi ning sporti. Olgu selleks siis aerutamine, suustamine või lihtsalt looduses matkamine.
Söögitegemine ja koos liikumine on minu armastuskeeled ning ma usun hommikusöögiks kooki ja trenni. Alati.
Oma abikaasaga kohtusin gümnaasiumi ajal. Tol ajal oli ta küll üsna toiduvõõras, aga tänaseks on temast saanud peamine retseptide kriitik ja lõplik heakskiitja. Meie peres käib armastus kõhu kaudu!
Olen uhke ema kolmele väiksele lapsele, kellega oleme kogu aeg koos ja kes on varakult selgeks õppinud “ära karda kööki” põhimõtte.
Emalt saadud taignajupist on saanud kogu pere suur ühine kirg toiduteaduse ja -valmistamise vastu. Täna annan pigem mina emale taignajupi ja õpetan sellega imesid tegema.