Toidukunsti Stuudio on uus ja avar köök-õppeklass Pirita südames.
Ettevõte arenes välja Olga Kaju toidublogist Kaju köök,
mille peamiseks suunitluseks on dessertide valmistamine. Üle 7 aasta
sai koolitusi tehtud rendiköögis, ent nüüd tundus paras aeg sisustada üks mugav ja kaasaegne magus õppeköök.
mille peamiseks suunitluseks on dessertide valmistamine. Üle 7 aasta
sai koolitusi tehtud rendiköögis, ent nüüd tundus paras aeg sisustada üks mugav ja kaasaegne magus õppeköök.
Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, kui ta abistas ema küpsetiste
valmistamisel. Hiljem huvi toidu ja toiduvalmistamise baasteadmiste vastu
ainult süvenes ning sellest ajast peale on ta end pidevalt koolitanud ning täiendanud
oma teadmisi mitme meisterkondiitri käe all.
oma teadmisi mitme meisterkondiitri käe all.
Nüüd soovib ta päris oma köögis jagada teadmisi, oskusi ja
kokkamisrõõmu ka teistega, kaasates teisigi parimaid valdkonna koolitajaid nii Eestist kui ka välismaalt.
kokkamisrõõmu ka teistega, kaasates teisigi parimaid valdkonna koolitajaid nii Eestist kui ka välismaalt.