Toidukunsti Stuudio koolitustegevuse kvaliteedi tagamise alused
Õppekavade kvaliteedi tagamise tingimused ja kord
1.1. Toidukunsti Stuudio õppekavade koostamisel ja elluviimisel lähtutakse Täiskasvanute koolituse
seadusest ja Täienduskoolituse standardist.
1.2. Õppekava koostamisel lähtutakse sihtgruppide vajadustest. Iga koolitus on praktilise
suunitlusega ja aitab õppijatel saavutada õppekava õpiväljundeid koolituse vältel.
1.3 Toidukunsti Stuudio kodulehel on lihtsasti leitav asjakohane info täienduskoolituste
õppekorralduse ja kvaliteedi tagamise, isikuandmete töötlemise ning koolitajate pädevuse kohta.
1.4. Iga koolituse juures on viide kehtivale õppekavale.
Teenindame oma kliente Tallinnas, Tartus ja mujal Eestis. Meie eesmärk on anda klientidele toidu valmistamiseks uued oskused, et serveerida uhkusega nii kodus kui tööl enda valmistatuid toite, mis peegeldavad isiksust ja äratavad sööjates uudishimu ning pakuvad unustamatu maitseelamuse.
COPYRIGHT 2024 TOIDUKUSNTI STUUDIO TOIDU KOOLITUSED JA KOOSKOKKAMISED | BRANDING AND WEBSITE DESIGN BY WITH GOOD WEBSITE