Keeksikoolitus

Koolituskava

Kondiitrimaailmas juba mitu aastat laineid lööv nn travel cake ei ole lihtsalt keeks. See on keeks, mis on mahlakas, maitseküllane, põnevate täidiste ning katetega. Tema säilivus on pikem tavalisest keeksist ja mahlakus säilib pikka aega.

Koolitusel töötame uudsete keeksivormidega ja valmistame põnevate täidiste ning glasuuridega keekse.

Koolituse hind sisaldab: materjalid, pakend toodete koju viimiseks, kohv-tee.

Koolitus kestab 4 – 5 tundi.

1Õppekava nimetusKeeksikoolitus
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevate täidistega korrektseid keekse. Oskab neid kaunistada ja glasuurida.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – keekside tegemist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht6 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 5 ak/h praktika.
6EesmärkÕppija on omandanud keekside valmistamise põhimõtted – on aru saanud valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades tainaid ja täidiseid ning viimistledes keekse seejärel erinevate kreemide ja dekoratsioonidega.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab vähemalt ühed keeksid. Valmistatakse erinevaid keekse: sidrunikeeks karamelliseeritud valge šokolaadigavürtsikas porgandikeeks jõhvikadžemmi ja marjaglasuurigašokolaadikeeks ganache’gakõrvitsakeeks pekanipralineegayuzu ja musta seesami keeks   Õppetöö lõpus toimub valminud keekside esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud tooteid ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
Scroll to Top