Beseekoolitus – pavlova ja beseerull

Koolituskava

Suvise marjahooaja kindlad hitt-magustoidud on pavlova ja beseerull, sest värsked marjad harmoneeruvad suurepäraselt kerge vahukoorekreemi ja krõbeda beseega.

Tule ja õpi parasjagu hooaja alguses selgeks, kuidas valmib ideaalne besee ja põnevad küpsetised sellest.

Tehtud tooted saab koju kaasa!

Koolitus sobib hästi algajatele. Eelnevad teadmised ei ole vajalikud.

Koolitus kestab 3-4 tundi.

Valmistame:

– pavlova vaarikatega

– pavlova granadilliga

– beseerull maasikatega

– beseekaunistused

– sidruni beseerull

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

1Õppekava nimetusBeseekoolitus – pavlova ja beseerull
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevaid besee liike ja nendest tooteid – pavlovat, beseerulli ja kaunistusi.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – besee tegemist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht4 akadeemilist tundi, sh 0,5 ak/h auditoorne õpe, 3,5 ak/h praktika.
6EesmärkÕppija on omandanud besee valmistamise põhimõtted – on aru saanud besee valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades beseerulli ja pavlovat ning kaunistusi.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab vähemalt ühe toote. Valmistame: – pavlova vaarikatega – pavlova granadilliga – beseerull maasikatega – beseekaunistused – sidruni beseerull   Õppetöö lõpus toimub valminud toodete esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud tooteid ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid. Koolitusel käsitletavad teemad: Erinevat liiki beseed: šveitsi, prantsuse ja itaalia.Besee ja sellest toodete valmistamine, küpsetamine, säilitamine.täidiste valmistamine;õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;viimistlemine ja dekoreerimine.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top