Veebikoolitus „Vegan makroonide valmistamine“

30-minutilise veebikoolituse läbimisel valmistad vegan makroonid, mis on maitsvad, suus sulavad ja stabiilsed – püsides ilusad värsked ning krõbeda kestaga külmkapis vähemalt 3 päeva. Koolitusel teeme nii värvilisi kui ka kakaoga kestasid. Teeme läbi ka mitmeid maitseküllaseid täidiseid, mis sulavad ideaalselt kokku kestadega ühtseks maiustuseks! Ühe täidise retsepti saad boonusena!

Makroonide valmistamiseks kulub aega kokku umbes 3 tundi, kuid tööd tasub jaotada kahele päevale, sest täidised vajavad stabiliseerumiseks vähemalt 8 tundi.

Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale, kondiitrile kui ka algajatele.

Veebikoolituse hind sisaldab:

  • aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid
  • soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit  

Koolitus kestab 30 minutit.

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Vegan makroonide valmistamine“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab metspähkli-šokolaadikreemi.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik vegan makroonide tegemist õppida soovijad. Makroonide valmistamiseks on vajalikud köök, tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht3,5 astronoomilist tundi, sh 30 minutit iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 3 tundi praktikat oma köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud vegan makroonide valmistamise põhimõtted, valmistab iseseisevalt nii makrooni nn kestad, kui ka 4 erinevat täidist.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa vegan makroonide tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videos näidatud toodet, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud tooteid ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist. Koolitusel käsitletavad teemad: vegan valgete valmistamine;makroonikestade valmistamine;kakaoga makroonikestade valmistamine;Täidiste valmistamine: mustasõstra, marja, soolakaramell ja pistaatsia-võikreem;Makroonide kokkupanek.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, külmik, blender, termomeeter, mikser. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides, mille hulgast õppija saab koolituse käigus valida.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideot, mida saab aasta jooksul vaadata, ning retsepte.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top