Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Magusad koolitused kõigile

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Kevadised tassikoogid – 28. märts

Kell: 10:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Kuidas saavutada perfektne sefiir, millest saab pritsida lilli ja isegi tibu? Millised maitseid kombineerida sefiiriga? Kuidas saavutada lihtsate tehniliste võtetega pilkupüüdev tulemus ehk efektsed lillelised tassikoogid? – Nendele ja veel paljudele teistele küsimustele leiame vastuse koolitusel. Koolitusel valmistame mahlaseid tassikooke hapukate täidiste, uhkete sefiirilillede ja tibudega.

Koolitus on mõeldud kõigile, kes soovivad õppida valmistama kevadisi tassikooke. Eelnevat kogemust ei ole nõutud – koolituselt saab retseptid ja põhitõed, et siis kodus edasi proovida ja vilumust arendada. Kõik koolitusel osalejad saavad valmistada karbitäie tassikooke, mis endaga ka pärast koju kaasa võetakse.

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakendid toodete koju viimiseks.

90,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Lilleliste tassikookide tegemine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • peamised vead ja nende vältimine;
  • värvi- ja kompositsiooniõpetuse põhitõed.

 

Koolitusel valmistame:
  • Lillelised tassikoogid
  • Tibudega tassikoogid

 

Koolitus kestab 3-4 h. 

Vaata koolituse õppekava siit.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Kadri Kaer

Kadri Kaer on lõpetanud käsitöö ja kodunduse eriala. Õpingute ajal avas ta Tallinna vanalinnas väikese ehtepoe ja sai end nimetada ehtekunstnikuks. Elu uued etapid, sealhulgas laste saamine, äratasid temas uuesti sügavama huvi loometegevuse vastu. Ta täiendas end iseseisvalt, Tekos ja mitmete meisterkondiitrite käe all, osaledes nii grupi- kui ka individuaalkoolitustel – ja nii saigi Kadrist Sefiirikunstnik. Tema erilised lemmikud on lillelised sefiiritordid, -kimbud ja -karbid, tassikoogid ning makroonid. Just sefiiritort oli see, mis andis tõuke tema kulinaarsele loometeele. Kadri ütleb oma kire kohta järgmist: „Sefiirist lilli tehes kaovad minu ümber aeg ja ruum, olen hetkes ja loon ilu.“
Sarnased tooted