Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Magusad koolitused kõigile

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Gurmeeburgerite koolitus – 01. november

Kell: 09:15

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Soovid valmistada täisväärtuslikke mahlaseid  burgereid kvaliteetsest toorainest? Tahad teada täpselt, millest see koosneb? Burgerite koolitus on just sinu jaoks!
Uued oskused, retseptid ja küpsetatud tooted koju kaasa! Sa veendud, et burgerite valmistamine on imelihtne, kui saad koolituselt mõned nipid kaasa.
Koolitusel on seekord kaks professionaalset koolitajat – Lilija Suburg ja Kristi Luht.

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

169,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Burgeri saiade jaoks tavalisest pärmitaignast, brioche tainast, mustast tainast, oranžist tainast  saiakeste valmistamine
  • Erinevate kastmete valmistamine
  • Erinevate täidiste valmistamine
  • Burgerite kokkupanek ja serveerimine

 

Valmistamisele tulevad:

Pardiliha burger:

  • pardifilee küpsetamine (sous vide meetodil valmistatud)
  • juustufondüü valmistamine (sous vide)
  • tai kastme valmistamine

Veise steigi burger:

  • rostbiifi valmistamine veise sisefileest (ahjus küpsetamine)
  • kuuma kirsikastme valmistamine
  • majoneesi valmistamine
  • sibula marineerimine

Kanamaksaga Sitsiilia burger:

  • karamellis kanamaksa küpsetamine, lisandiks tsitrulised ja marjad
  • juust ja maitseroheline

Steik-burger aasia stiilis:

  • veiseliha steigi valmistamine (sous vide)
  • pikantne maasikakaste
  • sibula confiture aasia stiilis

Talleliha burger:

  • talleliha kotlettide valmistamine
  • peterselli mousse valmistamine
  • jogurti kaste valmistamine

Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele. Eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.

Koolitus kestab 6 – 7 h.

Jaga sõbraga

Kristi Luht

Sinu koolitaja on: Kristi Luht

Kristi Luht on õppinud lihatehnoloogi eriala Maaülikoolis ja viimased 18 aastat tegelenud suure kirega lihatoodete valmistamise õpetamisega, nende arendamisega ning pideva muutmisega aina paremaks. Oma igapäeva töös on Kristi Tartu Rakendsuliku Kolledži lihameistrite eriala õpetaja, juhendab õpilasi erialastel võistlustel meil ja mujal. Mitmeid aastaid on Kristi koostöös õpilastega toonud kõrgeid kohti grillivõistlustelt ning erinevatelt lihameistrite kutsevõistlustelt Euroopas. Kristi: “Ise olen väljaõppe saanud peamiselt Taanis õppides ning ka erinevates projektides kaasa lüües on mul olnud võimalus palju reisida, ideid koguda, kontakte luua ja muudkui katsetada uusi põnevaid tooteid. Täiskasvanute koolitustega tegelen juba üle 10 aasta, oman ka 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutset. Iga kord koolitust tehes veendun, et ma teen õiget asja, õnnestumine headest maitsetest ning nähes seda sära koolitatavate silmis on minu tõuge edasi areneda ja uusi ideid lauale tuua. Minu puhul kehtib väga hästi Konfutsiuse tsitaat- Vali endale töö mida armastad, ja sa ei pea enda elus päevagi töötama.”
Sarnased tooted