Krõbedad ja mahlased lihatooted

Koolituskava

Inimeste vaieldamatud lemmikud on olnud läbi aegade erinevad krõbedad lihatooted. TOP 1
müügiartikkel igas toidukohas on vaieldamatult krõbedad kanad, šnitslid ja kõik võimalikud
paneeritud tooted. Kui sina ka sooviksid teada saada kuidas päriselt mahlaseid ja krõbedaid lihatooteid
teha, siis ühine kindlasti selle koolitusega! Tooted mida valmistame sobivad kasutamiseks igal pool,
nii kodusel toidulaual, söögikohtades, pidulaudades kui ka isegi burgeri, vrappide ja pitade vahel!

  • Koolitusel valmistame:
  • ● Maitsevõiga täidetud hakk-kiievi kotletti
  • ● Kreeka jogurti ja parmesani juustuga paneeritud kanašnitslit
  • ● Krõbekana palad dipikastmega
  • ● Hiinapärased krõbedad veise palad
  • ● Scottish egg (sea hakklihast lihapall mis on täidetud poolvedela munaga)
  • ● Traditsiooniline Viini šnitsel vasikalihaga
  • ● Šnitsel peekoni krõbedikuga

Kursus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele, samuti jahimeestele.  Eelnevaid teadmisi ei ole eelnevalt nõutud.

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolitus kestab 4 – 5 tundi.

1Õppekava nimetusPraetud ja frititud lihatoodete toodete valmistamise koolitus
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevaid lihatooteid kasutades selleks
erinevaid kuumtöötlemisviise ja tehnoloogiaid.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – lihatoodete valmistamist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht5 tundi, kõik tunnid on praktilised
6EesmärkÕppija on omandanud praetud ja frititud lihatoodete valmistamise põhimõtted. Oskab valida sobivat toorained,
maitse- ja lisaaineid ning lisandeid. Valmistab kanalihast tooteid retsepti alusel ning oskab neid ka õige režiimiga
kuumtöödelda.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgnebpraktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning igameeskond valmistab ühe retsepti alusel vorstikesi.
Koolitusel käsitletavad teemad:✔ Värske liha ettevalmistamine;✔ Täidiste, paneeringute valmistamine;✔ õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;✔ Lihatoodete frittimine;✔ lihatoodete kuumtöötlemine.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.  
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusErialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus 
Scroll to Top