Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Teeme ise sünnipäevatordi

1Õppekava nimetusTordikoolitus algajale
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevate täidiste ning katetega korrektseid torte.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – tortide tegemist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht8 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 7 ak/h praktika.
6EesmärkÕppija on omandanud tortide valmistamise põhimõtted – on aru saanud valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades biskviite ja täidiseid, need kokku panna ja viimistleda seejärel erinevate kreemide ja dekoratsioonidega.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab vähemalt ühe rulli.

Koolitusel valmivad kerge kohupiimatort ja ideaalne šokolaaditort!

Koolitusel käsitletavad teemad:
– Vajaliku tordikaalu arvestamine.
– Biskviitide küpsetamine, niisutused, kreemid.
– Tordi komplekteerimine.
– Tordi kaunistamine.
 
Kursus sobib hästi väheste kogemustega kokkajatele – eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus

Scroll to Top