Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

5.00(1 hinnangut)

Veebikoolitus – Minidesserdid algajale

Kursuse kohta

Veebikoolitusel veendud, et ühe minidesserdi tegemine ei ole üldse raketiteadus! Siit veebikoolituselt saad töökindlad retseptid, mida saab lihtsa vaeva ja kergete muudatustega täiendada, et arendada edasi juba järgmisi maitsekombinatsioone. Varu dessertide tegemiseks kindlasti 2-3 päeva, sest osad elemendid vajavad vahepeal külmutamist. Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale, kondiitrile kui ka algajatele. Veebikoolituse hind sisaldab: aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit. Koolitus kestab 2,5 tundi. Koolitusel käsitletavad teemad: biskviitide küpsetamine; džemmi keetmine ja külmutamine; liivatainast küpsisepõhja valmistamine; krõbe põhi desserdile; karamelli valmistamine; mousse´i valmistamine; minidesserdi kokkupanek; desserdi glasuurimine ja viimistlemine; minidessertide säilitamine ja säilivus.
Näita rohkem

Mida ma õpin?

  • kuidas teha mahlakat biskviiti, mis ei vaja immutamist;
  • kuidas teha mousse´i (suus sulav vaht) ja karamelli;
  • kuidas teha krõbedaid, mitte murenevaid põhjasid - nii küpsisepõhja kui ka krõbedat põhja;
  • kuidas teha ja külmutada siidist džemmi;
  • kuidas panna kõik need kihid kokku ja kasutada silikonvormi;
  • kuidas teha glauuri ja katta sellega koogikesi;
  • kuidas koogikesi säilitada.

Kursuse õppekava

Glasuuride valmistamine

  • Peegelglasuur
    11:16
  • Marjaglasuur
    05:22

Troopika ja šokolaad

Marjadessert

Vanill, banaan ja karamell

Üliõpilaste hinnangud ja ülevaated

5.0
Kokku 1 Rating
5
1 Rating
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
KU
3 nädalat ago
Väga hea koolitus. Algajana sain kõik kenasti tehtud,loomulikult ei läinud kõik liiga libedalt,kuid harjutamine teeb meistriks😉 Kindlasti tasub esimesena vaadata videosid,sest need on Olgal nii põhjalikud ja hästi arusaadavad,vajadusel teha märkmed-ja siis retsept toetab! Algajatel soovitan viimaseks jätta marjaglasuuri kasutamise,kuna sellega töötamine oli minu jaoks kõige raskem,aga kui juba kaks retsepti tehtud,siis see marjaglasuur ei olnud ka midagi ületamatut. Järgmisel korral proovin topelt kogusega,siis julgen hoogsamalt kallata- raisku ei lähe midagi,kõike saab uuesti kasutada.Algselt arvasin,et ehk liiga keeruline mulle,aga see kõlas nagu väljakutse ja hakkama sain! Soovitan!
59,00 

Koolitaja

Kursus sisaldab

  • 2h40min videomaterjali
  • 13-leheküljeline teoreetiline õppematerjal

Vajalikud töövahendid

  • Õpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid:
  • töölaud
  • ahi
  • külmik
  • termomeeter
  • mikser
  • saumikser
  • väikevahendid
  • silikoonvormid.
  • Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides.

Sihtgrupp

  • algaja
  • hobikondiiter
  • kondiiter

Säästa oma aega ja raha

Õige tooraine retsepti tegemiseks kodus

Õige tooraine
retsepti tegemiseks kodus

Kas sul on ka nii, et leiad hea retsepti ja tooraine leidmine osutub parajaks peavaluks?

Tean, et tavapoest on keeruline leida kakaovõid, ja head šokolaadi, ning vahel puudub meie koduköögist mõni lihtne töövahend.

Lisaks müüvad kondiitripoed suurtes kogustest spetsiifilisi tooraineid, mida mujal kasutada ei saa.

Ostad suure purgi ja ülejäänud läheb vanaks, ning pead ära viskama.

Kellele see küll meeldiks?

Olen  sinu jaoks kokku pannud iga veebikoolituse juurde spetsiifilisemad toorained, mida sa ei saa osta oma kodupoest.

Vahel ei leia ka kondiitripoest, sest seal on see otsas.

Ma tõesti soovin, et sinu aeg köögis oleks võimalikult pingevaba.

Ja et kõik õnnestuks.

Niisiis saad sa vajalikud asjad kiirelt ja mugavalt tellida siit, kodust lahkumata, oma kööki. 

Asjad on kaalutud väiksematesse pakenditesse, et sa ei peaks muretsema, et midagi prügikasti viskad.

Nii hoiad oma raha.

 

Retsepti tooraine
Scroll to Top