Veebikoolitus – Jõulukeeksid
Rohkem kursusest
Teadmised, mida omandada
- kuidas ja milliseid marju-puuvilju valmistada ette jõulukeeksi jaoks;
- milliseid immutusvedelikke jõulukeeksis kasutada;
- kuidas valmib ideaalne keeksitainas;
- kui palju ja kui tihti immutada jõulukeeksi;
- kuidas teha glasuure ja katta nendega keekse;
- kuidas jõulukeekse säilitada.
Sisukava
Keeksitegu
-
Sissejuhatus
01:07 -
Viljade immutamine
03:19 -
Keeksitaina tegu
14:12 -
Immutamine
03:56 -
Suhkruglasuur
05:49 -
Karamelliglasuur
03:10 -
Keeksid on valmis!
00:16
Tagasiside
Retseptid on selged ja lihtsad, ups esimesed keeksid oskasin kuidagi pekki keerata, aga see oli rohkem minu viga.
Õpetus oli selge ja praktiline, kõik sammud said selgeks. Suur tänu Olgale!
Esimesena sai tehtud Vana Tallinna keeks, aga need ahjust tulevad lõhnad olid nii vastupandamatud, et pidin kohe teisegi tegema – seekord rummiga! Sellised küpsetised ei jäta kedagi külmaks, eriti kui kööki täidab magus ja vürtsikas aroom.
Olga koolitused on tõesti suurepärased. Mulle väga meeldib, kuidas kõik on teemade kaupa selgelt jaotatud, nii et isegi keerulisemad retseptid tunduvad lihtsad. Tänu nendele õpetustele on küpsetamine tõeline nauding!
Aitäh, Olga!
Siiri
Korraks tajusin ka närvikõdi, sest lõikelaud, millel vilju hakiti, tahtis töötasapinnalt nihkusda, aga see on heaks õppematerjaliks, mida näidata oma lastele, et kui oluline on oanna mingi fikseeriv kangas töötaapinna ja lõikelaua vahele. Kinldasti on sellisete õppevideote valmimisel nõnda palju tehnilisi nüansse, mida teavad vaid tootjad ise ja mul kui vaatajal on tugitoolipositsioonilt hoopis teine raskus või kergus midagi kommenteerida. Olen rõõmus, et saan vahelduseks kvaliteetset kokandusvideot nautida eesti keeles. Palun tehke veel videosid, see valik lehel on jub aväga hea, aga süües kasvab ju isu 🙂
Mulle väga meeldivad kõik need kolm raamatut, mille te välja olete andnud! Suur tänu!
Õnnestumisi ja rõõmu teile teie tegemistes!
Livia
Kohe tahaks tegema hakata 😀
-
LevelBeginner
-
Total Enrolled327
-
Duration30 minutes
-
Last Updated5. nov. 2024
-
CertificateCertificate of completion
Kursust viib läbi
Sisaldab materjale:
- 30 minutit videomaterjali
- põhjalik teoreetiline õppematerjal (PDF)
Meelespea õpilasele:
- Õpe toimub õppija köögis, vajalikud vahendid:
- töölaud
- pliit
- ahi
- termomeeter
- keeksivorm
- väikevahendid
- Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides.
Sildid
Koolitus sobib:
- algajad
- kodukokad
- pagarid
- pagar-kondiitrid
Säästa oma aega ja raha
Õige tooraine retsepti tegemiseks kodus
Õige tooraine
retsepti tegemiseks kodus
Kas sul on ka nii, et leiad hea retsepti ja tooraine leidmine osutub parajaks peavaluks?
Tean, et tavapoest on keeruline leida kakaovõid, ja head šokolaadi, ning vahel puudub meie koduköögist mõni lihtne töövahend.
Lisaks müüvad kondiitripoed suurtes kogustest spetsiifilisi tooraineid, mida mujal kasutada ei saa.
Ostad suure purgi ja ülejäänud läheb vanaks, ning pead ära viskama.
Kellele see küll meeldiks?
Olen sinu jaoks kokku pannud iga veebikoolituse juurde spetsiifilisemad toorained, mida sa ei saa osta oma kodupoest.
Vahel ei leia ka kondiitripoest, sest seal on see otsas.
Ma tõesti soovin, et sinu aeg köögis oleks võimalikult pingevaba.
Ja et kõik õnnestuks.
Niisiis saad sa vajalikud asjad kiirelt ja mugavalt tellida siit, kodust lahkumata, oma kööki.
Asjad on kaalutud väiksematesse pakenditesse, et sa ei peaks muretsema, et midagi prügikasti viskad.
Nii hoiad oma raha.

-
Martellato raam koogile 16×36 cm
17,00 € -
Pektiin NH, 50g
5,50 € -
Vanilliekstrakt, 100 g
9,00 € -
Pistaatsiapasta, 100 g
9,50 €