Veebikoolitus „Metspähkli-šokolaadikreemi valmistamine“

20-minutilise veebikoolituse läbimisel valmistad mõnusa koduse šokolaadikreemi, mis sisaldab rohkelt pähkleid ja enda tehtud karamelli. Kreemi enda valmistamiseks kulub kokku umbes 2 tundi.

Šokolaadikreem ei vaja erilisi töövahendeid, ent üks saumikser, blender, köögikombain vms pähkleid purustav masin on kursuse läbimiseks vajalik.

Veebikoolitus sobib nii hobikokkajale kui ka algajatele.

Veebikoolituse hind sisaldab:

  • aastast ligipääsu õppekeskkonnale, kus on lihtsasti jälgitavad õppevideod ja retseptid
  • soovijatele ka koolitaja tagasisidet ligi 15 minutit  

Koolitus kestab 20 minutit.

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Metspähkli-šokolaadikreemi valmistamine“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab metspähkli-šokolaadikreemi.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik metspähkli-šokolaadikreemi tegemist õppida soovijad. Kreemi valmistamiseks on vajalikud kodune köök (blender, termomeeter), tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht2,5 astronoomilist tundi, sh 30 minutit iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 2 tundi praktikat koduses köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud metspähkli-šokolaadikreemi valmistamise põhimõtted, valmistab iseseisevalt karamelli, pralinee ja sellest omakorda kreemi, tempereerib selle.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa šokolaadikreemi tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videos näidatud toodet, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud kreemi ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist. Koolitusel käsitletavad teemad: pähklite röstimine;suhkru karamelliseerimine;pralinee valmistamine;kreemi valmistamine ja tempereerimine;kreemi säilitamine.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija koduses köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, külmik, blender, termomeeter. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides, mille hulgast õppija saab koolituse käigus valida.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideot, mida saab aasta jooksul vaadata ning retsepte.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alusKondiiter, tase 4 kutsestandardi kompetents Kondiitritoodete valmistamine.
Scroll to Top