Sushi ja poke koolitus

Koolituskava

Põhjalikul koolitusel õpid tegema erinevaid sushisid ja trendikat poke kaussi!

Koolituse valmistame ette riisi, keedame ning maitsestame, nii pliidil kui ka riisikeetjaga.

NB! tooraine hulgas on üle 20 erineva maitse, mida omavahel kombineerida. Valik on tõeliselt rikkalik!

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolitus kestab 4 tundi.

1Õppekava nimetusSushi ja poke koolitus
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevate täidistega korrektseid sushisid ja poke kausse.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – sushide ja poke kausi tegemist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht5 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 4 ak/h praktika.
6EesmärkÕppija on omandanud sushide ja poke kausside valmistamise põhimõtted – on aru saanud valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika. Rullitakse: nori väljaspool rulliriis väljas, nori sees rulli1 vabalt valitud sushirull Poke kausi koolituse kava:     Riisi ettevalmistamine, erinevate riiside võrdlus     kastmed, mida kasutada     tooraine ning selle ettevalmistus     serveerimine   Õppetöö lõpus toimub valminud sushide ja kausside esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud tooteid ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid. Koolitusel käsitletavad teemad: nõuanded ja arutelu tooraine hankimiseks ja ettevalmistamisekssushimakide lõikaminesushi kaunistamine, kastmed, garneering, serveeriminelisandid, mis käivad sushiga kaasassushi saab vaagnal koju kaasa (vaagen väärtuses 25€) lisaks ka paberil teooria sushi valmistamise kohta.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
Scroll to Top