Profitroolid ehk puffid – magusad ja soolased

Koolituskava

Profitroolide koolitusel valmistame rohkelt erinevaid põnevate täidistega krõbeda kattega profitroole ehk puffe.

Imelised profitroolid ei jäta kedagi külmaks – nad meeldivad nii lastele, aga sobivad väga hästi ka täiskasvanute pidulaudadele.

Lisaks on neid lihtne teha, mugav serveerida ja hea näpuvahelt süüa!

Koolitusel valmistame lisaks erinevatele põnevatele sisudele ka erinevad keedutainad – klassikalise, šokolaadi, gluteenivaba ja juustuga!

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolitus kestab 5 tundi.

1Õppekava nimetusProfitroolid ehk puffid – magusad ja soolased
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab erinevate täidiste ning katetega korrektseid profitroole.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedÕpingute alustamise tingimused puuduvad. Sihtgrupp – profitroolide tegemist õppida soovivad isikud.
5Õppe kogumaht6 akadeemilist tundi, sh 1 ak/h auditoorne õpe, 5 ak/h praktika.
6EesmärkÕppija on omandanud profitroolide valmistamise põhimõtted – on aru saanud profitroolide valmistamise teooriast ning oskab rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas – valmistades keedutainast, täidiseid, küpsetades profitroole ja viimistleda  seejärel erinevate kreemide ja dekoratsioonidega.
7Õppe sisuKoolitus algab põgusa teoreetilise loenguga, millele järgneb praktika – õppijad jagunevad meeskondadesse ning iga meeskond valmistab vähemalt ühed profitroolid. Valmistatakse: granadilli profitroolidmaasika-laimi profitroolidmetspähkli ja piimašokolaadi profitroolidprofitroolid toorjuustukreemi ja kirsikeedisegamustika ja Earl Grey profitroolidsuitsukala profitroolidtuunikala ja kapparitega profitroolidsuitsukana ja päikesekuivatatud tomati profitroolidjuustu ja pesto profitroolid Õppetöö lõpus toimub valminud puffide esitlus, mille käigus analüüsitakse tehtud tooteid ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised aspektid. Koolitusel käsitletavad teemad: küpsetiste valmistamiseks vajalik tooraine;õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;peamised vead ja nende vältimine;profitroolide täitmine, viimistlemine ja dekoratsioonid.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub modernses õpperuumis, mis on täielikult varustatud õppeks vajaliku tehnikaga. On tagatud töövahendid, põlled, tooraine ja pakendid tehtud toodete kaasa võtmiseks.
9Õppematerjalide loendKoolitaja poolt koostatud materjalid paberkandjal.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidKoolituse lõpetamise eelduseks on osalemine õppetöös 100%. Koolituse jooksul hinnatakse tööprotsessi teostamist – õigete töövahendite- ja võtete kasutamist. Lõpus hinnatakse valmistatud toodete korrektsust. Õppijatele, kes on osalenud õppetöös nõutud mahus, kasutavad õigeid töövõtteid ning valmistavad korrektsed tooted, väljastatakse tunnistus. Muul juhul väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top