Parimad vastlakuklid

1Õppekava nimetusVeebikoolitus „Vastlakuklid“
2Õppekava rühmToiduainete töötlemine
3ÕpiväljundidÕppija valmistab vastlakuklid.
4Sihtgrupp ja õpingute alustamise tingimusedSihtgrupp – kõik vastlakuklite tegemist õppida soovijad. Kuklite valmistamiseks on vajalikud kodune köök, tooraine retsepti alusel ja koolituse jälgimiseks netiühendusega arvuti või nutiseade.
5Õppe kogumaht4 astronoomilist tundi, sh 1 tund iseseisvat õpet e-õppe keskkonnas ja 3 tundi praktikat koduses köögis.
6EesmärkÕppija on omandanud vastlakuklite valmistamise põhimõtted, valmistab iseseisevalt kuklid, 4 täidist (soolakaramell, granadillikaramell, marjamoos ja martsipan) ning vahukoorektreemi.
7Õppe sisuÕppija mõtleb kaasa vastlakuklite tegemise põhimõtteid käsitleva õppevideoga ning valmistab videos näidatud toodet, jälgides retsepti. Õppija, kes soovib veebikoolituse läbimise kohta tunnistust, pildistab valminud toote ja saadab foto koolitajale tagasiside saamiseks. Vajadusel annab koolitaja tagasisidet ühe korra veel, et toetada kvaliteetsete maiustusteni jõudmist. Koolitusel käsitletavad teemad: pärmitaina tegemine;kuklite vormimine ja küpsetamine;täidiste valmistamine: soolakaramell, marjamoos, granadillikaramell, martsipanitäidis;vahukoorekreemi valmistamine;kuklite kokkupanek.
8Õppekeskkonna kirjeldusÕpe toimub õppija koduses köögis, vajalikud vahendid: töölaud, ahi, külmik, mikser, termomeeter. Vajalik tooraine on ära toodud e-õppe keskkonnas retseptides, mille hulgast õppija saab koolituse käigus valida.
9Õppematerjalide loendE-õppe keskkond veebis sisaldab õppevideot, mida saab aasta jooksul vaadata ning retsepte.
10Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendidÕppija, kes soovib lõpetada veebikoolituse tunnistusega, esitab maiustust fotodel. Koolitaja annab tagasiside enamasti viie tööpäeva jooksul.   Õppijale, kes fotosid korrektsetest veebikoolituse jooksul valmistatud maiustustest ei esita, väljastatakse soovi korral tõend.  
11Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi- või töökogemuse kirjeldusKondiitrialaste kursuste läbimine vähemalt 50 akadeemilist tundi või õpetamise kogemus ja silmapaistvad tulemused õpetataval teemal praktikuna.
12Õppekava alus
Scroll to Top