Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Suhkrulillede valmistamine: magnoolia – 23. märts

Kell: 10:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Käsitööna valminud kaunistus on tõeline kirss tordil, mis näitab kõigile, et oled oma tootega vaeva näinud ning iga detaili käbi mõelnud!

Kuigi alguses võib tunduda, et tõetruu ja kauni lille tegemine on raketiteadus, siis tegelikkuses näed meie suhkrulille koolitusel, et sellise lille tegemine on täiesti jõukohane kõigile. Siit sa saad kõik vajaliku info alates töövahendite valikust ja heast lillepastast kuni lille disainini välja. Pärast koolitust orienteerud hästi lillede valmistamise teemas ja saad koju juba enesekindlalt edasi harjutama minna.

 

PS. Kui soovid osaleda ka 24. märtsi vahvlilillede koolitusel, siis ostes kaks koolitust on soodushind 239 eurot! Mõlemale koolitusele registreerumiseks kirjuta info@toidukunstistuudio.ee !

139,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:
– suhkrulille valmistamine: magnoolia
– vajalike töövahendite tutvustus (rull, lõikurid, vainerid, lilletraat, lilleteip, modelleerimisvahendid, matid)
– lillepastad – mida valida , kuidas kasutada
– magnoolia ülesehitus, meetodid
– toonimine, teipimine
– kokkupanek

 

Koolituse hind sisaldab: kõiki vajalikke töövahendeid ja toorainet, kohvi-teed ja lõunasööki.

Koolituse kestus 7 tundi.

 

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Maarika Sale

Maarika Sale on ettevõtte Koogisahver OÜ omanik, kondiiter, kes on kolmel viimasel järjestikusel aastal pulmad.ee portaali hääletusel saanud parima pulmatordimeistri tiitli! Aastas vastutab ta umbes 60 erineva pulma magusapoole eest – valmistades nii pulmatorte kui ma uhkeid magusalaudasid. Maarika endast: “Pagar-kondiitrina olen iseõppija. Aktiivsemalt olen sellega tegelenud viimased 10 aastat. Ise teen ma tööd mitte tiitlite pärast, vaid suurimaks motiveerijaks on just rahulolevate klientide tagasiside. Kliendid hindavad minu tehtud toodete maitseomadusi ja -nüansse. Tean, et unikaalse tulemuse tarvis pole vaja palju erineva maitsega komponente, vaid piisab paarist-kolmest. Samuti on kõrgelt hinnatud minu käsitöö-oskust ja kompositsioonitaju. Lisaks on mul tohutu töövõime. – kriitilistes olukordades ei kaota ma pead, vaid leian lahenduse ning sageli ületab tulemus kliendi ootused. Otsin pidevalt uut ning ideid mul jätkub. Ma ei kopeeri kunagi kellegi poolt tehtut, vaid olen viimasel 5 aastal olnud trendi looja, keda palju jälgitakse. Praktilist nõu oma teadmiste baasil olen andnud kõigile, kes on seda küsinud.”
Sarnased tooted
Suhkrulillede valmistamine: magnoolia – 23. märts
139,00 

Availability: Laos

Scroll to Top