Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Hõrgud pasteedid – 05. oktoober

Kell: 09:15

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Maksapasteedid on iga eestlase pidulaua lemmik ja miks mitte ka argipäeva toitev võileivakate, ise tehtud algusest lõpuni, ja miski muu ei maitse enam paremini.

Ilmselt mäletavad kõik, kuidas vanema tegi vanasti kodus ise pasteeti, aga kui paljud perenaised ise täna seda enam teevad? Julgustan väga ise tegema, sest pasteet saab hoopis teise ilme, kui see on esiteks ise tehtud ja veel lisaks maitseküllasest ning kvaliteetsest toorainest. Pasteetide sisse saab lisada huvitavaid lisandeid, mis muudavad nad väga omanäoliseks ja maitsvaks.

Koolitus kestab 4-5 tundi ja koolitusel õpime valima pasteedi tooraineid, õpime toorainet õigesti käsitlema ja ette valmistama. Räägime üle põhilised asjad kuidas pasteet alati õnnestuks. Teeme viite sorti pasteeti, kõik erinevate retseptide järgi ja ka erinevate loomade maksast. Kindlasti leiab igaüks oma lemmiku.

99,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel käsitletavad teemad:

✔ Pasteedi tooraine valik ja ettevalmistamine;
✔ maitseainete ja lisandite valik ja ettevalmistamine;
✔ õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
✔ tooraine kuumtöötlemine ja maitsestamine;
✔ pasteedimassi peenestamine ja vahustamine;
✔ pasteetide katmine lisanditega.

Koolitusel valmivad tooted: 

  • Hõrk sea maksapasteet koos sibulamoosiga mütsiga
  • Kanamaksa Mousse vintis ploomidega
  • Flambeeritud veisemaksapasteet
  • Peen lambamaksa paté
  • Maksapasteet suitsuliha ja maitsevõiga

Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele. Eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.

Hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolitus kestab 4 – 5 h.

Vaata õppekava siit.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Kristi Luht

Kristi Luht on õppinud lihatehnoloogi eriala Maaülikoolis ja viimased 18 aastat tegelenud suure kirega lihatoodete valmistamise õpetamisega, nende arendamisega ning pideva muutmisega aina paremaks. Oma igapäeva töös on Kristi Tartu Rakendsuliku Kolledži lihameistrite eriala õpetaja, juhendab õpilasi erialastel võistlustel meil ja mujal. Mitmeid aastaid on Kristi koostöös õpilastega toonud kõrgeid kohti grillivõistlustelt ning erinevatelt lihameistrite kutsevõistlustelt Euroopas. Kristi: “Ise olen väljaõppe saanud peamiselt Taanis õppides ning ka erinevates projektides kaasa lüües on mul olnud võimalus palju reisida, ideid koguda, kontakte luua ja muudkui katsetada uusi põnevaid tooteid. Täiskasvanute koolitustega tegelen juba üle 10 aasta, oman ka 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutset. Iga kord koolitust tehes veendun, et ma teen õiget asja, õnnestumine headest maitsetest ning nähes seda sära koolitatavate silmis on minu tõuge edasi areneda ja uusi ideid lauale tuua. Minu puhul kehtib väga hästi Konfutsiuse tsitaat- Vali endale töö mida armastad, ja sa ei pea enda elus päevagi töötama.”
Sarnased tooted
Hõrgud pasteedid – 05. oktoober
99,00 

Availability: Laos

Scroll to Top