Magusad koolitused kõigile

Toidukoolitused algajatele ja hobikokkadele

Eesti ja Euroopa parimatelt kondiitritelt

Erinevate maade desserdid – 13. aprill

Kell: 12:00

Koolitus toimub: Tallinn, Merivälja tee 24, Toidukunsti Stuudio

Siia koolitusele on kokku kogutud desserdid, mida hinnatakse ja armastatakse kogu Euroopas.

Koolitusel esindatud dessertide tundmine on hea seetõttu, et see avardab silmaringi ja loomulikult on nad maitsvad – kindel on see, et iga pere leiab siit oma lemmiku. Aga ka kondiitrile on klassikaliste dessertide tegemise oskus hädavajalik, sest kliendid tunnevad neid ja ostavad hea meelega.

Mis on aga kõige olulisem – klassikalised desserdid on vundamendiks tänapäeva kondiitrimaailmas. Retseptid, mida koolitusel õpime ja kõik koos läbi teeme, annavad osalejatele oskused ja enesekindluse, et katsetada ka järgmisi desserte.

See on koolitus, mis sisaldab muuhulgas selliseid olulisi elemente nagu besee, biskviit, keedutainas, itaalia besee, itaalia besee võikreem, pate a bombe, keedukreem, mousseline kreem.. Kõik teeme koos läbi!

 

Kursus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele – retsepte jagub igale tasemele. Eelnevaid teadmisi ei ole nõutud.

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

99,00 

Montonio Split makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest kuni kolme võrdse maksena ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks Split.

Availability: Laos

Koolitusel valmivad tooted:

  • Sacher
  • Printsessitort
  • Karpatka
  • Tiramisu
  • Schwarzwald
  • Kiievi tort
  • Opera

Koolitus kestab ca 5 – 6 h.

Vaata õppekava siit.

Jaga sõbraga

Sinu koolitaja on: Olga Kaju

Olga alustas kondiitrimaailma katsetusi blogimisest ja on tänaseks avaldanud üle 400 retsepti oma blogis www.olgainkitchen.com. Samuti on Olga välja andnud raamatu “Kondiitrikunst sinu köögis”, mis sai kiirelt Rahva Raamatu üheks enim müüdud kokaraamatuks. Olga on koolitanud alates 2014. aastast üle Eesti desserdihuvilisi. Samas ajal pidevalt täiendanud end selliste tippkondiitrite käe all nagu Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin, Dinara Kasko, Aleksandr Trofimenkov. Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5.
Sarnased tooted
Erinevate maade desserdid – 13. aprill
99,00 

Availability: Laos

Scroll to Top