Suvine retseptiraamat ja videoõpetused, mille abil saad luua imelisi desserte Eestimaa metsast, rabast ning aiast pärit viljadest.

See raamat on kohustuslik kõigile, kel jäävad tihti paljud retseptid tegemata, sest valmistamisprotsess tundub keeruline, tooraine võõras või puuduvad piisavalt täpsed juhised.

5 tärniga hinnatud raamat

10 000+ müüdud autori raamatut

Retseptiblogi Kaju Köök ja Toidukunsti Stuudio omanik

Tere, mina olen Olga Kaju,
magustoitude autor.

Mis oleks, kui paneks 18 Eestimaa vilja kokku…

Olen alati mõelnud, kui palju imelisi marju kasvab meie koduaedades, kuid kookides kasutame neist suvest suvesse ikka samu ning retseptidki kipuvad jääma samaks.

Aga mida põnevat teha murakate, ebaküdooniate, metsmaasikate, tikrite, punaste sõstarde, pirnide ja teiste imeliste kodumaiste andidega?

Minu käe all sündisid imelised magusroad, mis rõõmustavad nii silma kui maitsemeelt. Uus retseptiraamat “Suvi – Eestimaa viljade parimad maitsed” on kui armastuskiri Eesti suvele, kus iga retsept peegeldab kodumaiste marjade ja viljade värskust ja puhtust.

Minu retseptid on läbi mõeldud ja katsetatud nii, et tagada parim tulemus igas köögis. Seekord ei jaga ma lihtsalt retsepte –  jagan kogemusi, õpetades sind mõistma toiduvalmistamise aluseid ja inspireerides sind looma oma suviseid meistriteoseid.

See raamat viib su teekonnale läbi Eesti suviste aedade ja metsade ning tutvustab loodusandide mitmekülgsust ja kasutusvõimalusi kondiitrikunstis. Tean, et minu aastatega õpitud oskuslik juhendamine ja soojad soovitused muudavad keerukamadki retseptid jõukohaseks.

Püüan olla rohkem kui lihtsalt kondiiter – soovin olla inspiratsiooniallikas kõigile, kes soovivad avastada magusate roogade valmistamise maagiat. Minu uus raamat on kohustuslik lugemine kõigile, kes armastavad küpsetada ja naudivad Eesti suve maitseid.

Palju imelisi asju üheskoos

Miks valida see raamat?

18 originaalset retsepti

Kõik retseptid on autor ise välja töötanud - autor on kõiki retsepte korduvalt katsetanud ja need toimivad alati.

Raamat ja e-raamat

Trükitud verisooni on hea kinkida või hoida käepärast kodusel raamaturiiuli. E-raamat on aga alati mugavalt telefonis olemas ja seda saab igal pool kasutada. Mugav ja lihtne.

7 retsepti õppevideona

Keerukamad retseptid saad samm-sammult koos autoriga kaasa teha mugavas e-õppe keskkonnas, kus on võimalus alati "stop" ja "jätka" vajutada. Ja vaadata uuesti nii palju kui vajad.

Läbi mitme aastaaja

Raamatus olevaid retsepte saad kasutada kevadest hilissügiseni. Retseptid on järjestatud Eesti aia- ja metsaandide valmimise järjekorras.

18 Maitset, mis on kokku kogutud Eesti aiast ja metsast

Vaata, mida kõike leiad sellest retseptikogumikust

18 marja ja puuviljaga magustoidu retsepti

Seest leiad: põldmarjatarlett, ebaküdoonia-mooni rullbiskviit, õuna minidessert kodujuustuga, punase sõstra tassikoogid, mustasõstra sufleekook, kirsikohuke, ploomijäätis jpm.

2 versiooni: raamat ja e-raamat

Retseptikogumiku saab kahes versioonis: trükitult omale koju või kinkimiseks ja pdf-formaadis mugavalt ja lihtsalt telefonist või muust nutiseadmest vaadatmiseks.

7 videoõpetust kõikide vajalike töövõtetega

Esimest korda Eestis on retseptiraamatuga kaasas videoõpetused, kus on kirjeldatud retseptide erinevad töövõtted, mis on kasutatavad kõigis retseptikogumiku retseptides. Nii, ei jää ükski magustoit tegemata.

Suviste andide kasutamise nipid

Lisaks on raamatus parimad praktikad marjade ja puuviljade korjamise ning hoidmise osas nii, et magustoidu sisse pääseksid värske maitse ja parima omadusega viljad. Veel on olemas juhised viljade säilitamiseks ning püreede valmistamiseks.

Retsepte varakevadest hilissügiseni

metsmaasikast astelpajuni

Rabarberipavlova

Küpsetame ahjus rabarberit ja valmistame mõnusalt hapukat rabarberivõiet. Tasakaaluks õrnale ja magusale beseele.
video

Maasika-lõikekook pistaatsiaga

Klassikalisest "Opera" koogist inspiratsiooni saanud lõikekoogis valmib pistaatsia joconde biskviit, laimiga Itaalia besee võikreem, maasika šokolaadikreem ja maasika-tarretisekiht.
Video

Metsmaasika-kitsejuustuminirull

Maitsetest tulvil kahe ampsu rullbiskviidid magusa maasikadžemmi, keedutainabiskviidi ja soolaka toorjuustu-kitsejuustuvahuga.

Kirsikohuke

Kohupiim sobib teadupärast paljude marjadega - selle retsepti põhjal valmista maitsvaid kohukesi vaarikast, murakast või jõhvikast. Täidisega või ilma. Kõik töötab.

Mustika-juustukook

Rekonstrueeritud liivatainast põhi, siidine juustukook, džemm ja värsked marjad. Kindel juustukookide kuninganna!

Tikritartlett

Selles desserdis lööb särama tikker. Hapukat tikridžemmi tasakaalustavad karamellikreem, magus mandlikeeks ja mure liivatainas.

Vaarika-pokaalimagustoit

Lihtsad töövõtted, oivaline tulemus. Efektse pokaalimagustoidu sees ilutsevad vaarikatarretis, aprikoosivõie ja aprikoosivaht.

Mustasõstra-sufleekook

Mure võiküpsise põhi, mustasõstradžemm, mustasõstrasuflee ja šokolaadikate. Õhuline ja samas maitseküllane minikoogike.

Punase sõstra tassikoogid

Kohupiima ja sõstraga muffin, sõstramoos ja kohupiima-šokolaadikreem. Valmivad kiiresti ja vähese pingutusega, tulemus aga efektne. Täpselt see, mis suvel vaja!

Murakakoogikesed

Selles minikoogikeses saab murakadžemm endale kaaslaseks jogurtivahu, sidrunibiskviiidi ja krõbediku.

Ploomijäätis vahvlikorvis

Tahad teha ideaalset käsitööjäätist? Siit saad kogu vajaliku info. Teeme ahjuploomid ja nendest koorejäätist ning sorbetti. Teeme vahvlikorvi ja karamellikastme. Suvine stardipakett!
video

Õuna-minikoogid

Ehitame klassikalistest õunakrõbediku maitsetest hoopis minikoogid, kus õuna hapukust ja krõbedikku on tasakaalustamas mahedamaitseline kodujuustuvaht.
VIDEO

Pirni-Charlotte

Valmistame ise keelekese küpsised, keedame vanillikastet ja pošeerime pirnid. Paneme neist kokku kuulsa "Charlotte Rousse". See mahedamaitseline kook on tõeline pilgupüüdja.
video

Pohla- ja pekanipähkli tartlett

Tartleti jaoks valmistame liivatainast, karamelli-pekanipähkli keedukreemi, pohladžemmi ja karamelli-pekanipähkliga vahtu.

Põldmarjatartlett

Üks väike, ent mitmekülgne tartlet toob sinuni nii liivataina, keeksitaina, põldmarjadžemmi, keedukreemi, põldmarjavahu kui veluurkatte valmistamise juhendid.
video

Astelpaju-beseerull

Vaata pavlova retseptivideost järele, kuidas teha ideaalne besee, ja meisterda sellest kohev rull, mis ei kleepu kahvli külge ja pakub astelpajuga koos "Vau!" elamuse.

Ebaküdoonia- ja moonirullbiskviit

Oh, kui pehme ja kohev biskviit! Siia baasretsepti saad sobitada erinevaid meelepäraseid marju, olgu selleks ebaküdoonia, sõstar või tikker.

Jõhvika-rullbiskviit

Hapu jõhvikadžemmi juurde on sobitatud magus karamellikreem ja sametine keedutainabiskviit. Siit videost saad ka vajalikud nipid ideaalse maasika-minirulli biskviidi tegemiseks.
video

Ei ole kindel, kuidas retsepti teha?

Retseptide virtuaalsed õppevideod on alati sinuga.

Seitse videot retseptide täpsete juhistega on veebikeskkonnas alati kättesaadavad ja süstematiseeritud nii, et sa leiaksid kogu vajaliku info kiiresti üles. Saad neid vaadata samm-sammult, kas varahommikul või mõnel soojal augustikuu ööl. Sel suvel, järgmisel või hoopis ülejärgmisel. Raamatus ja e-raamatus on iga retsepti juures viited, kuidas kiirelt õige videoretsept üles leida.

Veebikoolituse ostmisel saad liituda ka meie virtuaalse kogukonnaga, kust saad vajadusel täiendavat abi ja tuge!

Veebikeskkonnas 2300+ hobikokka

See pole järjekordne kokaraamat, kus on vaid retseptid ja keerulised juhised

Mitmekülgselt inspireeriv

Viime kodused ja tuttavad maitsed uuele tasemele! Kasutame põnevate dessertide loomiseks kodust toorainet ja kondiitrikunsti baastöövõtteid.

Täpsed juhised

Igas retseptis on täpsed seletused ja juhised, millises järjekorras desserte teha ja millise ajaga arvestada. Loomulikult on täpsuse jaoks kasutusel vaid grammkaal.

100% toimivad retseptid

Kõiki retsepte on korduvalt läbi katsetatud, et tagada eduelamus igale küpsetajatele. Meie retseptide toimivuses saad kindel olla!

Sul võib kodus olla nii mõnigi retsepte täis kokaraamat või külas maitstud hea roa retsept, mida sa pole siiani teinud.

Paljud klassikalised kokaraamatute retseptid ei õpeta detailselt, kuidas kindlat retsepti teha. Isegi kõige lihtsamat retsepti proovides kerkib pähe palju küsimusi ja kahtlusi töövõtete või tooraine osas.

Seetõttu lähenetakse selles retseptikogumikus asjale teistmoodi. See on palju kaasahaaravam, täis õpetlikke töövõtteid ja praktilisust, mida saad ära kasutada oma igapäevases kokkamiseski.

Sa näed, kuidas ma seitsme retsepti põhitõdesid järgides suudan valmis teha 18 erinevat magustoitu – ja kuidas sinagi saad erinevate videote lõike oma järgmistes retseptides kasutada – meie veebikoolitused katavad kõiki vajalikke töövõtteid 18 retsepti valmistamiseks.

Teeme koos biskviiti, beseed, võiet, džemmi, keedukreemi, vanillikastet ja palju muud!

Minu 100% raha tagasi lubadus

Ma tean, kui frustreeriv võib olla see, kui sa investeerid raamatusse ja see ei vasta ikkagi sinu ootustele. Sa jätad selle riiulile teiste igavate raamatute vahele tolmu koguma, kus sa kunagi seda enam ei märkagi rääkimata kätte võtmisest. Ma luban, et see retseptikogumik on teistsugune. Kui sa jõuad viimase leheni ja oled vaadanud ära kõik videoõpetused ja sa ei leia ühetegi uut nippi või tarkust, mis aitab sul järgmiste küpsetistega õnnestuda, tagastan ma iga sendi.

Ja sa ei pea oma raamatutki tagasi saatma. Soovin vaid, et annaksid selle retseptikogumiku siis kellelegi teisele, kes leiab sellest väärtuslikku.

Vali endale sobiv retseptijuhend

Suvi- Eestimaa viljade parimad maitsed

RAAMAT

Suvi- Eestimaa viljade parimad maitsed

E-RAAMAT JA 7 ÕPPEVIDEOT

Maksa 89 € kolmes osas – vaid 29,6€ kord. InBank makseviis võimaldab sul tasuda oma ostude eest ilma lisakuludeta. Vali viimasel lehel kassas makseviisiks InBank.

Retseptiraamat ilmus 18.06.2024.

Jah ikka! Peale ostu sooritamist tuleb sinu e-mailile kiri kust leiad Toidukunsti stuudio õppekeskkonda sisselogimise juhendi. Keskkonda on lihtne ja mugav kasutada nii arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Jah ikka! Peale ostu sooritamist tuleb sinu e-mailile kiri kust leiad Toidukunsti stuudio õppekeskkonda sisselogimise juhendi. Keskkonda on lihtne ja mugav kasutada nii arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Olen just sinule mõelnud. Selleks leiad sa raamatu sees olevate retseptide alt QR koodi mida telefoniga skännides jõuad õige retsepti video õpetuseni ja saad sissepääsu juurde soetada.

Ole mureta, olen sellele mõelnud, et sind võimalikult palju aidata. Olen teinud retseptikogumiku juurde 7 videoõpetust. Need on valitud nii, et ühe retsepti osad, näiteks maasika lõikekoogi biskviidi videoõpetust saad kasutada nii mustasõstra sufleekoogis kui ka ebaküdoonia rullbiskviidis.  Ja nii korduvad teatud võtted ja baasteadmised üle kogu raamatu. Ikka selleks, et saaksid kõiki retsepte kodus järele teha.

Saadame raamatuid kodulehe kaudu Eestisse ja Soome. Omale sobiva postipaki automaadi saad valida viimasel lehel checkout’i tehes. Kui aga elad mujal, näiteks Austraalias, Rootsis, Saksamaal jne, siis ole hea, kirjuta mulle info@toidukunstistuudio.ee ja ma saadan sulle raamatu sinna.

Ikka. Paljud meie kliendid soovivad tihti raamatusse autori pühendust. Selleks olen loonud sulle võimaluse enne maksmist, kus on eraldi väli, kuhu saab kirjutada, kellele raamatu pühendus läheb. Kirjutan alati käsitsi ja lisan pühenduseks mõne toreda mõttetera või innustava lause.

Scroll to Top