Olga
koolitused on super toredad! Need mõneti erinevad teiste omadest just
korra, süsteemsuse ja nüansirohkuse poolest. Retseptid on alati
läbimõeldud ja grammiliselt paigas. Koolitustel puudub kaootilisus ja
reaalselt kõik küsimused saavad vastuse. Näiteks tekib küsimus, kuidas
ühte või teist dekoori teha. Pole probleemi, kohe saab koos läbi
proovida. Ausalt, ta desserdi- ja šokolaadivõlur! - Tiina
*****
Olen osalenud Olga pea kõikidel koolitustel, v.a.ühel. Võiks mõelda, et milleks kõik need (või lihtsalt nii rumal..)
Tegelikult, kuna olen “hobikokk”, siis pea alati saan taas uut ja põnevat (ka üllatavat) ning ajas muutuvat infot ja need mõnusalt tegusad
koolitused on tõeliselt ägedad, mis lõppevad alati tundega, “väsinud,
aga õnnelik”. Lisaks saadud retseptid päriselt toimivad! Aitäh, Olga! - Katrin
*****
Olen käinud dessertide, makroonide, ekleeride ja kommivormidega töötamise koolitustel. Koolitusi olen läbinud nii grupis kui ka privaatselt. Koolituste puhul meeldib mulle Olga positiivsus, põhjalikkus ja perfektsionism. Ta läheb alati teemadesse süvitsi, tänu millele olen koolitustelt saanud väga palju uusi teadmisi. Valdavalt kõik kondiitrialased teadmised olengi saanud Olga koolitustelt. Lisaks meeldivad mulle retseptid, mille olen koolitustelt kaasa saanud ning mida tihti kodus uuesti teen. Retseptid töötavad alati ning senini on kõik õnnestunud. Kindlasti plaanin ka edaspidi koolitustel osaleda. - Janeli
*****
Käisin makroonikoolitusel ja eriti meeldis see, et koolitusel said kõik osalejad Olgaga koos retsepti raskemad elemendid läbi teha. Kodune makroonitegu vajab veel lihvimist, kuid kuna koolitusel sain ideaalsetega hakkama, siis ei anna ka kodus alla. - Marian
*****
Olen käinud neljal koolitusel (makroonid, ekleerid ja profitroolid, kommid, keeksid ja küpsised). Kõige rohkem meeldis tunne, et tegin esimese korraga kõik ise ja kõik õnnestus nii nagu pidi. Hiljem sain aru, et kõik valmis siiski koolitaja valvsa pilgu all ja meisterliku koordineerimise tulemusena. Sain teemad selgeks ja olen retsepte edaspidi kasutanud. Minu baasteadmised makroonidest ja keedutainast pärinevad just Olga koolitustelt. Kindlasti plaanin veel koolitustele tulla. - Agnia
*****
Ossaraks! Mis äge ülesanne! Noh, ma tulin tegelikult ainult tempereerimise koolitusele. Ja sinu juurde seetõttu, et ma miski grupi kaudu sain sinu käest kunagi leivajuuretise ja kuigi me kohtusime pooleks minutiks, sattusin ma sinust lihtsalt vaimustusse. Koolitusel sai selgeks, et vaimustus on ikka alles ja tempereerimise sain ka käppa ja siis tänu lõhewrapile sain koolituselt kaasa ka supervahva sõbra. Ja siis selle sõbraga koos käisin ekleerikoolitusel ka, kuigi ma küpsetamist ikkagi meeldivaks pole mõelnud, kuid sina ja Marit meeldite mulle nii väga, et kui Marit kutsub Olga koolitusele, siis ma muidugi lähen! Sest lihtsalt nii tore päev on siis garanteeritud! Ja see meie kolme vormikommide ja granadillikoogi seiklus keset koroonat oli lihtsalt võrratu hingekosutus. Ehk siis ma otseselt midagi teha ja õppida ei viitsigi, kuid sina meeldid mulle nii väga, et seetõttu ma su koolitustel ikka osalen ka. Kui Marit kutsub. - Tuula
*****
Enne
koolitusele minekut olin mitmeid Olga retsepte katsetanud. Mida rohkem
katsetasin, seda suurem oli soov rohkem teadmisi omandada ning
otsustasingi minna makrooni-koolitusele. Olen väga rahul, et osalesin,
sest tõesti sain palju teadmisi ja nippe, kuidas valmistada super
maitsvad makroonid. Koolitusel oli Olga alati olemas ning tänu sellele
polnud isegi võimalust, et midagi saaks vussi minna :) Makroonid
õnnestusid koolitusel kui ka hiljem kodus järgi proovides. Eriti hea
meel on mul selle üle, et Olga oli nõus ka hiljem küsimustele vastama,
kui päriselt kodus makroonide tegemiseks läks. Plaanin kindlasti veel
mõnel koolitusel osaleda, kuid valik on suur ning pole veel otsustanud, millisel osaleda tahaksin :) - Celiina