Olga õpetab Toidukunsti Stuudios modernset desserdikunsti!
Kuigi Olga küpsetamishuvi tärkas juba maast madalast, leidis see suurema
väljundi blogi Kaju Köök näol aastal 2012. Blogi peamiseks suunitluseks
said peagi desserdid ja mõni aasta hiljem hakkas Olga täiendama end
kondiitrialaselt
lisaks iseõppimisele ka suurmeistrite käe all, nagu
Hans Ovando, Alexander Kislitsyn, Sergey Kulkin, Anton Negin.
Esimese
koolituse tegi ise aastal 2015 ning mõni aasta hiljem oli tegemist juba
Olga põhitööga ja koolitusi on ta läbi
viinud lisaks Eestile ka Soomes.
Olgal on täiskasvanute koolitaja kutse, tase 5.
Aastal 2021 andis Olga
välja raamatu „Kondiitrikunst sinu köögis“, milles
õpetab valmistama maitsvaid ja
põnevaid kondiitritooteid.
õpetab valmistama maitsvaid ja
põnevaid kondiitritooteid.