Ants õpetab stuudios šokolaadikunsti!
Mina olen Ants Aedmaa, olen sündinud ja elanud Tartus. 1998. aastal
lõpetasin Tartu Toidutööstus- ja Teeninduskooli pagar-kondiitri erialal.
Kooli ajal töötasin ja kogusin kogemusi Saksamaal kohvik-pagariäris ja
confiserie´s. Alates kooli lõpetamisest olen töötanud tootekonsultandina ettevõttes Balt-Hellin, mis tegeleb pagaritele,
kondiitritele ja kokkadele tooraine maaletoomise ja müügiga. Balt-Hellinis töötamise ajal on mul olnud võimalus ennast täiendada pagari- ja kondiitritoodete ning šokolaadi alal Belgias, Saksamaal,
Prantsusmaal. Aastatel 2000-2014 töötasin lisaks konsultandina Saksa ettevõttes Westfalia Lindemann ning viisin läbi tootekoolitusi ja firmakülastusi nii
Olen kahe väikese tüdruku, Anna ja Ami, isa. Tüdrukute nimedest sündis 2020. aastal pereettevõte annAmi Confiserie. Tegeleme kvaliteetsest toorainest käsitöökommide ning šokolaaditahvlite
valmistamisega. Vastavalt hooajale on sortimendis ka muud magusat.
lõpetasin Tartu Toidutööstus- ja Teeninduskooli pagar-kondiitri erialal.
Kooli ajal töötasin ja kogusin kogemusi Saksamaal kohvik-pagariäris ja
confiserie´s. Alates kooli lõpetamisest olen töötanud tootekonsultandina ettevõttes Balt-Hellin, mis tegeleb pagaritele,
kondiitritele ja kokkadele tooraine maaletoomise ja müügiga. Balt-Hellinis töötamise ajal on mul olnud võimalus ennast täiendada pagari- ja kondiitritoodete ning šokolaadi alal Belgias, Saksamaal,
Prantsusmaal. Aastatel 2000-2014 töötasin lisaks konsultandina Saksa ettevõttes Westfalia Lindemann ning viisin läbi tootekoolitusi ja firmakülastusi nii
Venemaal, Poolas, Valgevenes kui Ukrainas. Aastal 2006 lõpetasin Saksamaal meistrikooli ja oman Saksamaa pagarmeistri kutset.
valmistamisega. Vastavalt hooajale on sortimendis ka muud magusat.