
Koolitus kestab 8 tundi.
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Valmistatakse:
31. august kell 10, Kommivormidega töötamine ja trühvlid
150,00 €
Ühepäevane koolitus hõlmab kahte liiki maiustuste tegemist –
käsitöötrühvlid ja kommivormides valmivad kommid. Kui trühvlid ei vaja
erilisi töövahendeid ja valmivad käsitsi pallikesi veeretades, siis
kommivormidega töö on tehnilisem ja keerulisem. Ent võimaldab seevastu
peita vormi sisse nii voolavaid karamelle, pehmeid kreeme ja krõbedaid
pralineekihte, mis kõik koos pakuvad sööjatele tõeliselt imelise
maitseelamuse.
Koolitus sobib nii hobikokkajale kui ka edasijõudnutele – retsepte jagub igale tasemele.
Soovitatavad on eelnevad baasteadmised tempereerimise ja ganache valmistamise osas.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- šokolaadiga töötamise põhitõed;
- õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
- tempereerimine;
- kommivormidega töötamine;
- trühvlid ja nende dekoreerimine;
- šokolaaditoodete pakendamine ja säilitamine.
Koolitaja: Olga Kaju