
Šokolaadimeister Ants Aedmaa
räägib põhjalikult lahti ja näitab ette, kuidas šokolaadiga
enesekindlalt töötada ja annab põhjalikud juhised esimeste edukate
sammude tegemiseks šokolaadimaailmas!
Juhendaja: Ants Aedmaa
Koolituse kestus on ligikaudu 5-6 tundi.
30. september kell 13, Sissejuhatus šokolaadimaailma
108,00 €
Kui sul on huvi kvaliteetšokolaadiga töötamise vastu, aga ei tea päris kindlalt, millest alustada, siis käesolev koolitus sobib sulle ideaalselt! Samuti sobib koolitus suurepäraselt kõigile, kes juba töötavad šokolaadiga, ent soovivad oma tööd efektiivsemaks ja paremaks muuta - koolituselt saab kaasa hulganisti nippe, kuidas enda tööd šokolaadimaailmas mugavamaks ja kiiremaks muuta.
Koolituse programm:
- kuidas valmib kakaoubadest
imemaitsev šokolaad.
- Erinevate sokolaadide maitsmine ja sobivus täidistesse,
valamiseks, katmiseks jne.
- Tooraine kommide valmistamiseks- mida valida ja eelistada.
Koored, võid, suhkrud ning valmistäidised.
- Väikevahendid, mida kodusel kommivalmistamisel kasutada- mis
võiksid olemas olla, mis peavad olema, mida eelistada, mida
vältida ning mis teevad protsessi kiiremaks ja lihtsamaks.
- Kommivormid- kuidas nendega ümber käia. Puhastamine,
poleerimine jne.
- Tempereerimine- millist meetodit valida. Räägime erinevatest
võimalustest ja vahenditest, mis lihtsustavad ja kiirendavad
tempereerimisprotsessi.
- Kommivormide värvimine kakaovõiga- milliseid värve ja
vahendeid selleks kasutada.
- Kommikestade valamine- kuidas see protsess lihtsamaks ja
kiiremaks muuta, milliseid töövahendeid kasutada ning mida selle
juures tähele panna. Saab ise proovida vormidega kommikestasid
valada.
- Täidised- milliseid täidiseid kasutada, milliseid töövahendeid
nende valmistamisel kasutada ja kuidas täidiseid omavahel
kombineerida.
- Kommide pakendamine ja säilitamine.