Toidukunsti Stuudio
  • Esileht
  • Koolitused
  • Teenused
  • Meist
  • Kontakt

Koolitused

  • Richard Hawke koolitus
  • Enrique Rojas tordidisain
  • Kooskokkamine lastega
  • Privaatkoolitused
  • Kinkekaart
  • Üld- ja tagasimakse tingimused
    /
  • Koolitused
  • /
  • 30. september kell 13, Sissejuhatus šokolaadimaailma
314000328 477380201037542 9122415801960020775 n
Šokolaadimeister Ants Aedmaa räägib põhjalikult lahti ja näitab ette, kuidas šokolaadiga enesekindlalt töötada ja annab põhjalikud juhised esimeste edukate sammude tegemiseks šokolaadimaailmas!

Juhendaja: Ants Aedmaa

Koolituse kestus on ligikaudu 5-6 tundi.

30. september kell 13, Sissejuhatus šokolaadimaailma

108,00 €
Kui sul on huvi kvaliteetšokolaadiga töötamise vastu, aga ei tea päris kindlalt, millest alustada, siis käesolev koolitus sobib sulle ideaalselt! Samuti sobib koolitus suurepäraselt kõigile, kes juba töötavad šokolaadiga, ent soovivad oma tööd efektiivsemaks ja paremaks muuta - koolituselt saab kaasa hulganisti nippe, kuidas enda tööd šokolaadimaailmas mugavamaks ja kiiremaks muuta.

Koolituse programm:
- kuidas valmib kakaoubadest imemaitsev šokolaad.
- Erinevate sokolaadide maitsmine ja sobivus täidistesse, valamiseks, katmiseks jne.
- Tooraine kommide valmistamiseks- mida valida ja eelistada. Koored, võid, suhkrud ning valmistäidised.
- Väikevahendid, mida kodusel kommivalmistamisel kasutada- mis võiksid olemas olla, mis peavad olema, mida eelistada, mida vältida ning mis teevad protsessi kiiremaks ja lihtsamaks.
- Kommivormid- kuidas nendega ümber käia. Puhastamine, poleerimine jne.
- Tempereerimine- millist meetodit valida. Räägime erinevatest võimalustest ja vahenditest, mis lihtsustavad ja kiirendavad tempereerimisprotsessi.
- Kommivormide värvimine kakaovõiga- milliseid värve ja vahendeid selleks kasutada.
- Kommikestade valamine- kuidas see protsess lihtsamaks ja kiiremaks muuta, milliseid töövahendeid kasutada ning mida selle juures tähele panna. Saab ise proovida vormidega kommikestasid valada.
- Täidised- milliseid täidiseid kasutada, milliseid töövahendeid nende valmistamisel kasutada ja kuidas täidiseid omavahel kombineerida.
- Kommide pakendamine ja säilitamine.
Lisa ostukorvi
Toidukunsti Stuudio OÜ. Külasta meid Merivälja tee 24, Tallinn. Tel +372 5903 0063 / e-post olga@toidukunstistuudio.ee
  • Esileht
  • Koolitused
    • Richard Hawke koolitus
    • Enrique Rojas tordidisain
    • Kooskokkamine lastega
    • Privaatkoolitused
    • Kinkekaart
    • Üld- ja tagasimakse tingimused
  • Teenused
    • Kooskokkamine
      • Pelmeenide töötuba
      • Suvine tüdrukuteõhtu
    • Ruumide rent
      • Galerii
    • Lapse sünnipäev
    • Magus seminar
    • Telli fotograaf
  • Meist
    • Juhendajad
      • Olga Kaju
      • Kaare Sova
      • Edith Kuusik
      • Grete Bulavko
      • Lilija Suburg
      • Merle Jakobson
      • Ants Aedmaa
      • Eva Traagel
    • Tagasiside
    • Projekt
    • Galerii
  • Kontakt
    • Kuidas tulla?
    • Majutus