
21. oktoober kell 10.00, Minikoogid
175,00 €
Ühepäevasel koolitusel õpime valmistama moodsaid entremet’ stiilis mitmekihilisi minikooke, mille kaunistame glasuuri ja veluurspreiga.
Hommikul valmistame biskviidid, krõbe- ja tarretisekihid, puuvilja- ja marjavahud ning glasuurid. Pärastlõuna jääb kaunistuste tegemiseks ja koogikeste viimistlemiseks.
Teemad:
· Üksteist täiendavate koogikihtide valmistamine
· Koogikeste korrektne kokkupanek
· Erinevate kaunistuste valmistamine, mh šokolaadist
· Peegel- ja šokolaadiglasuuri ning veluursprei valmistamine ja kasutamine
· Kookide kaunistamine
Koolitusel valmivad:
- triibulised kolme šokolaadi vahust koogikesed;
- eksootilised kookosekoogikesed, kus kookosbiskviiti, -krõbedikku ja -vahtu täiendavad mango ja granadill;
- Ruby šokolaadi ja tumeda šokolaadi koogikesed krõbiseval šokolaadipõhjal;
- granadilli ja vaarika minikoogid, kus küpsisepõhjal saavad kokku vaarika-roosi tarretis, granadilli Baieri kreem ja marjakrõbedik.
Koogikesed katame värvilise peegelglasuuri, neutraalse glasuuri, šokolaadiglasuuri ja šokolaadi-veluurspreiga.