Toidukunsti Stuudio
  • Esileht
  • Koolitused
  • Teenused
  • Meist
  • Kontakt

Koolitused

  • Richard Hawke koolitus
  • Enrique Rojas tordidisain
  • Kooskokkamine lastega
  • Privaatkoolitused
  • Kinkekaart
  • Üld- ja tagasimakse tingimused
    /
  • Koolitused
  • /
  • 06.-07.mai - Kondiitrikunsti alused
Img 1810

Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, lõunasöök esimesel päeval, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Koolituse toimub:
esimesel päeval kell 10-18
teisel päeval kell 9-14

Õppijatelt eelnevat haridust ega kogemust ei ole nõutud, koolitus sobib hästi algajale!

Koolitaja Olga Kaju

Koolitusel käsitletavad teemad:
  • küpsetiste valmistamiseks sobiv tooraine;
  • õigete töövahendite ja -võtete kasutamine;
  • peamised vead ja nende vältimine;
  • dekoratsioonid;
  • valminud küpsetise struktuuri, küpsuse ja maitse analüüs.


06.-07.mai - Kondiitrikunsti alused

216,00 €
Tegemist on põhjaliku baaskoolitusega
olulisematest kondiitrielementidest, et
osalejad oskaksid edaspidi luua kodus imelisi hõrgutisi, tundes hästi oma toorainet ja
korrektseid töövõtteid. Kahepäevaline koolitus hõlmab nii põhjalikku teoorialoengut kui ka praktikat.

Kõik saavad dessertide valmistamisprotsessis kaasa lüüa – üheskoos rullitakse
lehttainast, valmistatakse keedutainast,
ehitatakse ilusat minidesserti, dekoreeritakse neid isetehtud šokolaadikaunistustega ja
lõpuks valmistatakse veel nii sefiiri kui ka
vahukomme.

Koolitus on üles ehitatud sellisel viisil, et
põimitud on teoreetiline loeng ning
praktilised harjutused erinevate populaarsete
kondiitrielementide osas. Praktilisi harjutusi
tehakse üheskoos, koolitaja ettenäitamisel ja juhendamisel.

Valmivad elemendid:
  •  Liivataigen
  •  Keedutaigen
  •  Biskviidid (sh genoise, joconde, brownie, red velvet)
  •  Ganache
  •  Kreemid ja vahud
  •  Marjakihid
  •  Krõbekihid
  •  Glasuurid
  •  Lehttainas
  •  Brioche
  •  Täidised
  •  Šokolaadidekoor
  •  Sefiir, vahukommid, marmelaad

Koolitusel arutletakse läbi erinevad
koostisosad ning mida nende puhul silmas
pidada perfektse tulemuse saavutamiseks – mis, millega ja kuidas reageerib. Seejärel
valmistatakse üheskoos tehtud toodetest
näidistordid/desserdid. Õppetöö lõpus toimub valminud küpsetiste esitlus, mille käigus
analüüsitakse tehtud küpsetisi ning arutletakse veel kord läbi olulisemad teoreetilised baasteadmised.
Lisa ostukorvi
Toidukunsti Stuudio OÜ. Külasta meid Merivälja tee 24, Tallinn. Tel +372 5903 0063 / e-post olga@toidukunstistuudio.ee
  • Esileht
  • Koolitused
    • Richard Hawke koolitus
    • Enrique Rojas tordidisain
    • Kooskokkamine lastega
    • Privaatkoolitused
    • Kinkekaart
    • Üld- ja tagasimakse tingimused
  • Teenused
    • Kooskokkamine
      • Pelmeenide töötuba
      • Suvine tüdrukuteõhtu
    • Ruumide rent
      • Galerii
    • Lapse sünnipäev
    • Magus seminar
    • Telli fotograaf
  • Meist
    • Juhendajad
      • Olga Kaju
      • Kaare Sova
      • Edith Kuusik
      • Grete Bulavko
      • Lilija Suburg
      • Merle Jakobson
      • Ants Aedmaa
      • Eva Traagel
    • Tagasiside
    • Projekt
    • Galerii
  • Kontakt
    • Kuidas tulla?
    • Majutus